Αστρολογική επικαιρότητα 29/5: Όλο το παρασκήνιο για τα εσωκομματικά «παιχνίδια» στην ΝΔ

Τι παίζεται με αφορμή την συμφωνία κυβέρνησης - Θεσμών με την «καρέκλα» του κόμματος;

Αστρολογική επικαιρότητα 29/5: Όλο το παρασκήνιο για τα εσωκομματικά «παιχνίδια» στην ΝΔ

Ένα βήμα πριν το «εσωκομματικό πραξικόπημα» στην Λεωφόρο Συγγρού!

Η Νέα Δημοκρατία μετά από την ήττα της στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 ψάχνει να βρει τα πατήματά της αλλά και έναν αρχηγό που θα την ξαναβάλει με αξιώσεις σε τροχιά διεκδίκησης της εξουσίας, κάτι που στην παρούσα φάση δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι χωρισμένο σε πολλά εσωτερικά στρατόπεδα ως προς τη στάση που θα κρατήσει η Νέα Δημοκρατία, όταν έρθει στη Βουλή η συμφωνία που θα συνάψει με τους εταίρους η κυβέρνηση. Η κατάσταση αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ευθεία αμφισβήτηση που υπάρχει απέναντι στο πρόσωπο και τις επιλογές του Αντώνη Σαμαρά.

Έτσι, από τη μια υπάρχει το στρατόπεδο των εναπομεινάντων υποστηρικτών του Αντ. Σαμαρά στο οποίο δεν υπάρχει πολιτικός προσανατολισμός γύρω απ' την τελική στάση της Νέας Δημοκρατίας, όταν η κυβέρνηση καταλήξει σε συμφωνία με τους εταίρους. Παίζοντας «στο καρφί και στο πέταλο» θέλουν να στριμώξουν τους διαφωνούντες. Από την άλλη, το αντί-Σαμαρικό στρατόπεδο που ζητά μετ' επιτάσεως την απομάκρυνσή του από την θέση του Προέδρου ενώ πολλοί πρωτοκλασάτοι Βουλευτές (Νίκος Δένδιας, Ντόρα Μπακογιάννη κλπ) ζητούν να ταχτούν υπέρ της συμφωνίας στα πλαίσια ότι η Νέα Δημοκρατία είναι -όπως τονίζουν- το κατ' εξοχήν ευρωπαϊκό κόμμα.

Τα εσωκομματικά προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας θα οξυνθούν περισσότερο, αν υπάρξει συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και των Θεσμών, γεγονός που θα επιταχύνει τις διαδικασίες για την ανάδειξη νέου πολιτικού αρχηγού.

Εξετάζοντας τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Νέας Δημοκρατίας διαφαίνεται ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντιμετωπίζει μείζον πρόβλημα, λόγω του ότι ο διελαύνων Κρόνος (συμπαντικός κριτής) βρίσκεται εντός του 12ου γενέθλιου οίκου (περιορισμός, δοκιμασίες) και αυτό θα αποτελέσει μεγάλη τροχοπέδη για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας. Επιπρόσθετα, ο διελαύνων Ποσειδώνας (ψευδαίσθηση, ουτοπία) βρίσκεται σε σύνοδο με τον γενέθλιο Δία (επέκταση, εύνοια) ενεργοποιώντας το γενέθλιο τετράγωνο Δια - Ποσειδώνα που δείχνει ότι τουλάχιστον για τα επόμενα 2 έτη οι ασκοί του Αιόλου θα είναι ανοιχτοί στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας ενώ προβληματική θα είναι η «αποκατάσταση» της εμπιστοσύνης από τον λαό.

*Η Νέα Δημοκρατία έχει ιδρυθεί στις 4 Οκτωβρίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved