Αστρολογική επικαιρότητα 28/5: Το κρυφό μήνυμα της εμπλοκής Τσίπρα στη διαπραγμάτευση

Τι σημαίνει η απευθείας παρέμβασή του; Ποιό μήνυμα στέλνει εκτός αλλά και εντός Ελλάδας;

Αστρολογική επικαιρότητα 28/5: Το κρυφό μήνυμα της εμπλοκής Τσίπρα στη διαπραγμάτευση

Τώρα αρχίζει η ουσία των διαπραγματεύσεων!


Ο Αλέξης Τσίπρας, ανέλαβε προσωπικά τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης
και αυτό σηματοδοτεί μια ιδιαίτερη εξέλιξη αφού σημειολογικά στέλνει ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες.
Ο πρωθυπουργός «παίρνει πάνω του το παιχνίδι, στην τελική ευθεία», όντας πεπεισμένος ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην συμφωνία με τους εταίρους και θέλοντας να αποφύγει πάση θυσία μια μη αποκλειόμενη προβοκάτσια της τελευταίας στιγμής από δυνάμεις που δεν θέλουν άμεση επίτευξή της με τους δανειστές.

Το μήνυμα ότι ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει το παιχνίδι πάνω του, φαίνεται να ικανοποιεί τους εταίρους ενώ δεν σημαίνει ούτε οπισθοχώρηση απ' τις κόκκινες γραμμές, ούτε υποβάθμιση των Γιάνη Βαρουφάκη και Ευκλείδη Τσακαλώτου, όπως πολλοί θα ήθελαν, εντός κι εκτός Ελλάδας.

Από αστρολογική πλευράς, ο πρωθυπουργός στην παρούσα περίοδο βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση της διαπραγμάτευσης, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές παγίδες, συνομωσίες και παρασκήνιο αφού ο διελαύνων Ποσειδώνας (ανειλικρίνεια, θολά νερά, «ατυχήματα») μέσα από τον 7ο οίκο του (από τους άλλους) είναι σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ωροσκόπο του (προσωπικό έργο) δείχνοντας αφ' ενός πως κάποιοι επιχειρούν να τον τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί και αφ' ετέρου πως υπονομεύουν την επίτευξη για μια έντιμη συμφωνία.

Από την άλλη, με τον διελαύνοντα Κρόνο (αίσθηση καθήκοντος, κρίση, δυσκολίες) σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Άρη του (μάχη, δράση) ο Αλέξης Τσίπρας, θέλοντας να αποφύγει κάποιο κώλυμα της τελευταίας στιγμής, παίρνει επάνω του όλο το βάρος για τη μάχη της συμφωνίας με προσωπική και απευθείας εμπλοκή του στην διαπραγμάτευση. Όμως, τα εμπόδια και οι σκληρές γραμμές δεν θα λείψουν και είναι πιθανόν να υπάρχει «μπλοκάρισμα» της διαπραγμάτευσης.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved