Αστρολογική Επικαιρότητα 27/5: Ποια η λύση των G7 για το θέμα της Ελλάδας;

Στην ατζέντα των G7 το ζήτημα της Ελλάδας με εντολή Ομπάμα! Πως θα αντιδράσει η Γερμανία;

Αστρολογική Επικαιρότητα 27/5: Ποια η λύση των G7 για το θέμα της Ελλάδας;

Πιέσεις των Αμερικανών για εύρεση λύσης!

Στη Δρέσδη από σήμερα 27 Μαΐου και ως τις 29 Μαΐου συναντώνται οι υπουργοί Οικονομικών και οι κεντρικοί τραπεζίτες των κρατών της Ομάδας των Επτά ή των G7 (Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ιταλία, Καναδά) με οικοδεσπότες τους Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Γενς Βάιντμαν.
Η συνάντηση τους αποτελεί προετοιμασία της Συνόδου Κορυφής της G7, στο Σλος Ελμάου της Βαυαρίας στις 7-9 Ιουνίου και στο επίκεντρο της συνάντησης αναμένεται να είναι το ελληνικό ζήτημα καθώς όπως έγινε γνωστό, με εντολή του προέδρου Ομπάμα, ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου, θα ζητήσει από όλα τα μέρη να καταλήξουν άμεσα σε μια εποικοδομητική ρεαλιστική λύση στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται στις Βρυξέλλες.

Αν και, όπως διευκρίνισε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, η G7 δεν αποτελεί το πλαίσιο λήψης αποφάσεων για το ζήτημα οι Αμερικάνοι τονίζουν πως θα πρέπει μέχρι τις 5 Ιουνίου να βρεθεί μια βιώσιμη εποικοδομητική λύση εστιάζοντας στους γεωπολιτικούς κινδύνους και προς αυτό το σκοπό θα συζητήσει ο Τζακ Λιου. Μάλιστα, χθες Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε στο Reuters «Θα περίμενα από τους Αμερικάνους να πιέσουν την Ευρώπη στο θέμα της Ελλάδας».

Η συνεδρίαση της G7 στην ατζέντα της οποίας θα είναι και το θέμα της Ελλάδας θα λάβει χώρα υπό τη επιρροή του τετραγώνου Ερμή (επικοινωνία) και Άρη (δράση, πρωτοβουλίες) με τον Ποσειδώνα (ανειλικρινείς προθέσεις, απατηλές υποσχέσεις, καταστάσεις που τα φαινόμενα απατούν), δείχνοντας ότι ίσως έχουμε μια εξέλιξη μεταξύ της Ελλάδας και των Θεσμών αντίστοιχη της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου, που τελικώς δεν οδήγησε πουθενά.

Παράλληλα, εξετάζοντας τον αστρολογικό χάρτη της Γερμανίας για να δούμε τη στάση που θα κρατήσει βλέπουμε ότι ο διελαύνων Ουρανός (αντιδράσεις, ξαφνικές αλλαγές) συναντά τον γενέθλιο άξονα Πλούτωνα/Υποθετικού Κρόνου. Η συγκεκριμένη αστρολογική εξίσωση δείχνει μια περίοδο που η Γερμανία απέναντι σε όποια επιβολή θέσεων (στην προκειμένη των ΗΠΑ), αναφορικά με συμφωνίες είτε θα εκβιάσει καταστάσεις, είτε θα αντιδράσει με τέτοιο τρόπο, ώστε οι σχετικές προσπάθειες να είναι ατελέσφορες.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Γερμανίας είναι υπολογισμένος για 3 Οκτωβρίου 1990

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved