Πανελλήνιες 2015: Προβλέψεις για τα θέματα και τις παγίδες για 27/5

Το astrology.gr στην υπηρεσία των μαθητών

Πανελλήνιες 2015: Προβλέψεις για τα θέματα και τις παγίδες για 27/5

Την Τετάρτη 27/5 οι μαθητές θα κληθούν να επιδείξουν τις ικανότητες τους στα Λατινικά (θεωρητικής κατεύθυνσης) την Χημεία (θετικής κατεύθυνσης) αλλά και σε δύο μαθήματα τεχνολογικής κατεύθυνσης, την Ηλεκτρολογία και την Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον.

Με την συνδρομή ενός εξαιρετικά δραστικού Άρη, οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι... αγωνιστικές και το πλεονέκτημα έχουν οι μαθητές που διακρίνονται για την ευφυΐα τους αλλά κι εκείνοι που δεν διστάζουν να αυτοσχεδιάσουν όταν... δουν τα σκούρα!
Αντίθετα, φαινόμενα «παπαγαλίας» δεν έχουν καμία τύχη, αφού αυτά που θα ζητηθούν στην πλειοψηφία τους θα απαιτούν... διαφορετικά προσόντα.

Ο πλανήτης της αμεσότητας και των μεγάλων κατακτήσεων μπορεί ακόμη να συμβάλει σε υψηλές επιδόσεις, ικανές να καλύψουν πρότερες «αβαρίες».

Από την άλλη πλευρά, με δεδομένη την έφεση του πλανήτη στην βιασύνη, υπάρχει φυσικά κι ο κίνδυνος μιας «χαζής» απροσεξίας, που μπορεί να στοιχίσει. Γι αυτό επιβάλλεται η επανεξέταση του γραπτού, πριν αυτό παραδοθεί.
Ακόμη, θα πρέπει να καταπολεμηθεί η υπερβολική νευρικότητα, που μπορεί να «θολώσει» το μυαλό. Γι' αυτό συνιστάται στους μαθητές να ασκηθούν σωματικά πριν γράψουν, ώστε να αναλώσουν το ενεργειακό τους περίσσευμα χωρίς περαιτέρω παρενέργειες.

Κατά τα άλλα, επειδή ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος, δεν θα πρέπει να αγνοηθούν οι ενδεχόμενες παρενέργειες του. Ήτοι, ποικίλες «αρρυθμίες» και εμπλοκές στην διαδικασία των εξετάσεων, κάτι που μπορεί να εκνευρίσει κάποιους μαθητές ή να τους αποσπάσει την προσοχή. Από την πλευρά τους απαιτείται λοιπόν ψυχραιμία, υπομονή, όπως επίσης και προνοητικότητα ώστε να αντεπεξέλθουν σε οποιαδήποτε δική τους αναποδιά. Για παράδειγμα, είναι καλό να ελέγξουν αν –όντως- έχουν μαζί τους τα απαραίτητα (ακόμη κι αν... γράφει το στυλό τους) όπως επίσης να βρίσκονται έγκαιρα στον χώρο των εξετάσεων, αφού δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα εμπόδια στην μετακίνηση τους.

Όμως ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει και καλά νέα: Όσες ή όσοι ατύχησαν σε κάποιο μάθημα χωρίς δική τους υπαιτιότητα, μπορούν να ελπίζουν σε μια επανεξέταση του γραπτού τους.

Σχετικά άρθρα

Πανελλήνιες 2015: Καθημερινές προβλέψεις για τα θέματα και τις παγίδες

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved