Αστρολογική επικαιρότητα 26/5: Εργασιακά και Ασφαλιστικό: Τι είπαν και τι θα γίνει;

Ηχηρό το μήνυμα στους δανειστές για τα εργασιακά και το Ασφαλιστικό. Θα υλοποιηθεί;

Αστρολογική επικαιρότητα 26/5: Εργασιακά και Ασφαλιστικό: Τι είπαν και τι θα γίνει;

«Θα προχωρήσουμε ακόμα και μονομερώς στο Εργασιακό!»

Ο Πάνος Σκουρλέτης ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά το Ασφαλιστικό και τα εργασιακά, δηλώνοντας πως πρέπει να τηρηθεί το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, παρά το γεγονός ότι οι δανειστές μας πιέζουν ακριβώς προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης, έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει στην κατάθεση του νομοσχεδίου για τις Συλλογικές Συμβάσεις επομένως και τη σταδιακής επαναφοράς του κατώτατου μισθού το επόμενο διάστημα, αν και θεωρεί ότι αυτό θα πρέπει να εμπεριέχεται στη συμφωνία.
«Το νομοσχέδιο για τα εργασιακά είναι για εμάς ταυτοτικό, με ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Θεωρώ, λοιπόν, ότι από τη στιγμή που μιλάμε για έναν πολιτικό, έντιμο και προωθητικό συμβιβασμό πρέπει να εμπεριέχεται στη συμφωνία», τόνισε ο Π. Σκουρλέτης, προσθέτοντας στην περίπτωση που δεν συμπεριληφθεί: «Θεωρώ ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να ενεργήσουμε μονομερώς και άρα το νομοσχέδιο να έρθει για ψήφιση στη βουλή αμέσως μετά»..

Παράλληλα, ο αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης, επιμένει για την καταβολή της 13ης σύνταξης, κάτι που οι δανειστές δεν θέλουν ούτε να το ακούνε, επικαλούμενος και τα πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία εισροής πόρων από την ρύθμιση των 100 δόσεων, ενώ ταυτόχρονα προαναγγέλλει επαναφορά της τριμερούς χρηματοδότησης προκειμένου να αποκατασταθεί ο κοινωνικός χαρακτήρας της Ασφάλισης.

Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης κος Ρωμανιάς ανέφερε πως «η ρευστότητα του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα βρίσκεται αλλού: στην ρευστότητα συνολικά της οικονομίας. Δηλαδή, στην δυνατότητα να πληρώνουμε ταυτοχρόνως μισθούς, συντάξεις και δόσεις. Εάν τα χρήματα δεν φτάνουν, εάν δεν έχουμε τη δυνατότητα, βεβαίως προτεραιότητα έχει η καταβολή μισθών και συντάξεων».

Στην παρούσα φάση, στον αστρολογικό χάρτη ορκωμοσίας της κυβέρνησης ο προοδευμένος άξονας Σελήνης/Ζευς, που υποδεικνύει τα μέτρα της Πρόνοιας και των Ασφαλιστικών ταμείων, συναντά τους γενέθλιους άξονες Ποσειδώνα/Κιούπιντο και Ερμή/Ζευς, υποδεικνύοντας διατάγματα και νόμους (Ερμής/Ζευς) που θα δυσαρεστήσουν τους δανειστές (Ποσειδώνα/ Κιούπιντο). Ως εκ τούτου, οι πυλώνες του προγράμματος της Θεσσαλονίκης για το Ασφαλιστικό και τα εργασιακά οδεύουν κανονικά προς υλοποίηση.

*Ο αστρολογικός χάρτης Ορκωμοσίας της κυβέρνησης είναι υπολογισμένος για τις 27/1/2015

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved