Αστρολογική επικαιρότητα 25/5: Τελικά τι; Εθνική αξιοπρέπεια ή σκύψιμο του κεφαλιού;

Ποια η στάση της κυβέρνησης στα «ιταμά τελεσίγραφα» των δανειστών; Τι έχει προτεραιότητα;

Αστρολογική επικαιρότητα 25/5: Τελικά τι; Εθνική αξιοπρέπεια ή σκύψιμο του κεφαλιού;

«Πράσινο φως» δόθηκε από την Κ.Ε του Σύριζα να μην υποκύψει ο Αλέξης Τσίπρας! Η Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα συνεδρίασε μέσα στο Σαββατοκύριακο και με ψήφους 95 υπέρ και 75 κατά ενέκρινε την πορεία την διαπραγματεύσεων, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι «Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημονιακή συμφωνία».

Το σχέδιο απόφασής της αναφέρει ότι η κυβέρνηση επί τέσσερις μήνες καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρεθεί μια επωφελής λύση και δεν θα συνεχίζει να εργάζεται για αυτό το σκοπό.
Παράλληλα, επισημάνει ότι οι αντίπαλοί της συνοχής των ευρωπαϊκών λαών υιοθετούν αδιάλλακτες θέσεις υπονομεύοντας τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης και επιχειρώντας να ωθήσουν σε πιστωτικό στραγγαλισμό την ελληνική οικονομία και υπογραμμίζει ότι «όσοι πιστεύουν ότι θα ταπεινώσουν την Ελλάδα, παίζουν παιχνίδι με την φωτιά».
Επιπλέον, τονίζεται ότι «η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημονιακή συμφωνία» και αναφέρει ότι «αν συνεχιστεί η πιστωτική ασφυξία και τα πράγματα οδηγηθούν σε οριακό σημείο, ας μην έχει κανείς αμφιβολία, ότι η πληρωμή μισθών και συντάξεων έχει απόλυτη προτεραιότητα έναντι των δόσεων και των δανείων».

Στον αστρολογικό χάρτη της Μεταπολίτευσης φαίνεται πως η χώρα ετοιμάζεται για μια «εμπόλεμη» κατάσταση με του δανειστές, αφού στόχος της κυβέρνησης δεν είναι απλά μια συμφωνία αλλά μια συμφωνία που θα τηρούνται οι κόκκινες γραμμές ιδιαίτερα σε μισθούς και συντάξεις. Ο διελαύνων Πλούτωνας (επιβολή, σκληρότητα) μέσα από τον 7ο οίκο (οι εταίροι, οι συμβάσεις) πραγματοποιεί όψη αντίθεσης με τον Ωροσκόπο της Ελλάδας δείχνοντας ότι η εκβιαστική τακτική των εταίρων μας συνεχιστεί και θα γίνει πιο σκληρή. Παράλληλα, ο διελαύνων Ουρανός συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Ηλίου / Βουλκάνους και Κρόνου / Κιουπιντο δείχνοντας μια ξαφνική ρήξη από εμπλοκή της τελευταίας στιγμής και μια στάση-κίνηση της κυβέρνησης που ισοδυναμεί με ηλεκτροσόκ για τους δανειστές.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Μεταπολίτευσης είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved