Αστρολογική επικαιρότητα 24/5: Πάλι έγκυος η Καμπάεβα! Από τον Βλαδίμηρο;

Φωτογραφίες της «άναψαν» φωτιές στο Κρεμλίνο

Αστρολογική επικαιρότητα 24/5: Πάλι έγκυος η Καμπάεβα! Από τον Βλαδίμηρο;

Ένα «κόκκινο» αρκετά «μπόλικο» φόρεμα έδωσε τροφή για σχόλια! Η πληθωρική εμφάνιση της πρώην ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα, η οποία φέρεται ως σύντροφος του Βλαντιμίρ Πούτιν φούντωσε τις φήμες ότι περιμένει παιδί του Ρώσου Προέδρου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής, Telegraph η Καμπάεβα έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση, φορώντας ένα φαρδύ κόκκινο φόρεμα, το οποίο μαρτυρούσε ότι ίσως να είναι και πάλι έγκυος.

Αν και το Κρεμλίνο έχει ήδη αρνηθεί τη σχέση του Ρώσου προέδρου και της πρώην αθλήτριας εντούτοις οι φήμες για μεταξύ τους ειδύλλιο δεν σταματούν.

Η Telegraph επικαλούμενη bloggers σημειώνει ότι η 32χρονη Καμπάεβα στην παρουσίαση ενός φεστιβάλ ρυθμικής γυμναστικής στη Μόσχα έμοιαζε να έχει παραπανίσια κιλά, ενώ φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα που φούσκωνε πάνω από τη μέση της.

Έγκυος λοιπόν την θέλουν οι σχετικές φήμες αν και περίπου πριν δύο μήνες ελβετικά μέσα ενημέρωσης είχαν γράψει ότι η κατά τριάντα χρόνια μικρότερη σύντροφος του Πούτιν είχε φέρει άλλον έναν καρπό του έρωτά τους στην κλινική St. Anna της Ελβετίας.

Στο αστρολογικό χάρτη της όμορφης πρώην παγκόσμιας πρωταθλήτριας διαφαίνεται πως οι φήμες για εγκυμοσύνη δεν αποκλείεται να είναι αληθινές αφού πλανήτης των μυστικών και της αναπαραγωγής ο Πλούτωνας από διέλευση θα είναι ως το 2016 σε όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Ήλιο που υποδεικνύει αναπαραγωγή ενώ το πέρασμα του Δία στην Παρθένο σε σχέση με το ωροσκόπιό της αυξάνει τις πιθανότητες γέννησης μωρού.

*Η Αλίνα Καμπάεβα είναι γεννημένη στις 12 Μαΐου 1983

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved