Αστρολογικό ΟΧΙ στα νέα μέτρα

Αυτά τα μέτρα πονάνε και είναι απάνθρωπα
Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό ΟΧΙ στα νέα μέτρα

Κινδυνολογούν και ονειρεύονται ο Γιάννης Ριζόπουλος και ο Karl-Heinz Ottinger

Μεσοπρόθεσμο αυτοί, «πατητές» εμείς

Φιλότιμη προσπάθεια καταβάλλει η κυβέρνηση και οι Ευρωπαίοι ηγέτες, ώστε να αποδεχθούμε τα νέα μέτρα ως αναγκαίο κακό και πάντα «για το καλό μας», όπως ακριβώς τραγουδά ο Μηλιώκας στο ομότιτλο τραγούδι. Όμως το μόνο που θα καταφέρουν στα σίγουρα είναι η δημιουργία νέων πυρήνων αντίδρασης μακράς διαρκείας και την μετατροπή της χώρας σε πεδίο συγκρούσεων.

Το σχέδιο του ολικού ξεπουλήματος και της χειραγώγησης μας προχωρά με γοργούς ρυθμούς, το ίδιο γρήγορα όμως φουσκώνει και η λαϊκή οργή. Και τουλάχιστον σε αυτήν την φάση ο -έτσι κι αλλιώς καταδικασμένοι στην μιζέρια και μισοπνιγμένοι- πολίτες έχουν τις κοσμικές δυνάμεις με το μέρος τους και είναι σε θέση να μετατρέψουν τα αθώα «μπάνια του λαού» σε πνίξιμο των «σωτήρων».

Πέρα από τις εκλείψεις που προηγήθηκαν και έχουν ιδιαίτερα ανατρεπτικά χαρακτηριστικά, η επόμενη που έρχεται -αυτή της 1ης Ιουλίου- είναι πραγματικά ...χάρμα οφθαλμών. Για τις γεωγραφικές συντεταγμένες των Αθηνών, ο Ουρανός, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος σε γωνιακούς οίκους κονταροκτυπιούνται πάνω στον «καμβά» του Ήλιου και της Σελήνης (στον 10ο οίκο), υποδηλώνοντας κοινωνικοπολιτικές εκτροπές ...πέραν της κάθε φαντασίας. Παράλληλα, αυτές τις μέρες ο Άρης σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με την Δήμητρα, πυροδοτώντας την αντίδραση των απανταχού αγανακτισμένων αλλά και την ριζοσπαστικότητα των φορέων ή των προσώπων που δεν αντέχουν άλλο την κοροϊδία.

Και όσον αφορά τις εκλείψεις, είναι γνωστό πως η επιρροή τους δεν εξαντλείται σε ένα μήνα. Όπως ήδη έχω σημειώσει οι εκλείψεις του Ιουνίου είναι μια «επιταγή» που «λήγει» στα τέλη Ιουλίου, ενώ για την Ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου η αντίστοιχη ημερομηνία είναι η 7η-8η Σεπτεμβρίου.

Στο μεταξύ, τον Αύγουστο ο Άρης θα σχηματίσει ένα ακόμη τετράγωνο με την Δήμητρα -αυτή τη φορά «κανονικό»- και επιπλέον ένα τ-τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, βαθαίνοντας κι άλλο τον πάτο του βαρελιού. Μόνο που στην τρύπα μαζί μας θα βρεθούν και οι κυβερνώντες, που δεν έχουν ούτε όρια, ούτε τσίπα, παρά μόνον τις ευλογίες των ισχυρών, οι οποίοι με αφορμή την κρίση χρέους ετοιμάζονται να κάνουν μια ακόμη γερή μπάζα.

Και σε μας το μόνο -απλούστατο- που απομένει είναι το «συν Ουρανώ και χείρα κίνει»

Γ.Ρ.

«Manolios hat sich umgezogen und seine Kleider anders angezogen…» δηλαδή το γνωστό «Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»

Αυτά τα μέτρα πονάνε και είναι απάνθρωπα. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως ο Γ. Παπανδρέου έβαλε τον Βενιζέλο στην ηλεκτρική καρέκλα του Υπουργείου Οικονομικών απλά για να τον φθείρει. Άλλωστε με Άρη/Hades σύνοδο τον ΓΑΠ μόνο για ανόητο δεν μπορείς να τον πεις. Η διαπραγμάτευση που ήθελε ο Βενιζέλος να γίνει πιο αγαπητός και από τον συνεπίθετο του τον Ελευθέριο …δεν ήρθε ποτέ.

Ας δούμε τι λένε και οι εξισώσεις στον χάρτη για την ώρα της ανακοίνωσης των νέων μέτρων:

ASC: Ζητήματα που οδηγούν σε εμπλοκή και αδιέξοδο. Επαφές με άτομα όπου είτε είναι είτε νοιώθουν ανεξάρτητα. Απειλή – προειδοποίηση από κάποιον υψηλά ιστάμενο ή ακόμα και από την ιδία την κυβέρνηση. Σύλληψη. Καταμερισμός των ευθυνών, ανησυχία και θλίψη με άλλους. Μη έχοντας αποδοχή από τους άλλους.

MC: Κακοτυχία. Οι ευκαιρίες αδυνατούν να ευοδωθούν. Αδυναμία αναγνώρισης.

Kronos: Διαχωρισμός. Μια αρχή- η εκκίνηση. Μεγάλη αμέλεια. Μεγάλη έλλειψη πρώτων υλών. Παράξενες μέθοδοι της κυβέρνησης. Έλλειψη αγαθών. Προκαλώντας ζημιά στο κράτος. Μια συνεργασία με άτομα με εξουσία που τελικά με βγάζει χαμένο. Ενσυνείδητος ως ηγέτης. Ένα άτομο που σέβεται τις Αρχές. Θάνατος ή δυσκολίες σχετικά με άτομα που έχουν αξιώματα. Ο επίτιμος πρόεδρος.

Hades: Πένθος στο κόμμα ή την οικογένεια. Ένα περιβάλλον άκρως τρομακτικό. Άτομα δικά μου (της κυβέρνησης δηλαδή) με προδίδουν.

K.H.O.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved