Αστρολογική επικαιρότητα 19/5: Ο άλλος δρόμος των καναλαρχών μετά την «βόμβα» Παππά

Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για την προκήρυξη των αδειών των τηλεοπτικών σταθμών

Αστρολογική επικαιρότητα 19/5: Ο άλλος δρόμος των καναλαρχών μετά την «βόμβα» Παππά

Ο Νίκος Παππάς τους άναψε μεγάλη φωτιά!

Καινούργια σελίδα έξω από τις παθογένειες του παρελθόντος είναι αποφασισμένη να ανοίξει η κυβέρνηση στο τηλεοπτικό τοπίο.
Μετά το άνοιγμα της ΕΡΤ, τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς που έχει πάρει επάνω του το θέμα ενάντια στη «media-κη διαπλοκή» φέρνει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για την προκήρυξη των αδειών των τηλεοπτικών σταθμών.

«Με δεδομένο το πράγματι άναρχο τοπίο, αλλά και το γεγονός ότι ήδη υπάρχουν πάρα πολλά κανάλια στη χώρα, ο νέος νόμος θα ρυθμίσει τις τεχνικές, νομικές και οικονομικές προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούνται, καθώς και τα εχέγγυα νομιμότητας και διαφάνειας που θα θωρακίζουν τη νόμιμη λειτουργία τους» είχε δηλώσει στις 16/5 σε συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» προϊδεάζοντας για τη «βόμβα» που έρχεται στο υπάρχον σύστημα των καναλαρχών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Παππάς εξετάζει το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν 3 με 4 άδειες το μέγιστο (συμπεριλαμβανομένης και της ΕΡΤ) για κανάλια εθνικής εμβέλειας στέλνοντας έτσι μήνυμα στους ενδιαφερόμενους για οριστικές και νόμιμες άδειες την αναγκαιότητα σύστασης κοινοπρακτικών σχημάτων. Και αυτό γιατί η οικονομική επιφάνεια που θα πρέπει να διαθέτουν αυτά τα κοινοπρακτικά σχήματα θα διασφαλίζει ότι δεν θα επιβιώνουν μέσω της διαπλοκής με την εκάστοτε κυβέρνηση, δίνοντας έτσι ένα αποτελεσματικό πλήγμα στο media-κο παρακράτος της ασυδοσίας και της διαπλοκής.

Στο αστρολογικό κομμάτι, η παρουσία του Υποθετικού Κρόνου (κυβερνητική βούληση για πάταξη) στο μεσοδιάστημα Ερμή / Άδη (διαφθοράς στο χώρο των media) στο ωροσκόπιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δείχνει ότι η παρούσα κυβέρνηση θα βάλει ένα τέλος στο χαώδες και διαπλεκόμενο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Από την άλλη, ο διελαύνων Ποσειδώνας συναντά το μεσοδιάστημα Μεσουρανήματος/ Ουρανού υποδεικνύοντας την έκρηξη και τη ραγδαία άνοδο της διαδικτυακής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

*Ο αστρολογικός χάρτης της ελληνικής κυβέρνησης είναι υπολογισμένος για 27/1/2015

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved