Αστρολογική Επικαιρότητα 18/5: Η οργή και η επιστροφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Έξαλλος ο Καραμανλής με τις υποδείξεις Σαμαρά!

Αστρολογική Επικαιρότητα 18/5: Η οργή και η επιστροφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Τον έντονο θυμό και την αποδοκιμασία του εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Καραμανλής, για τους υπαινιγμούς και τις υποδείξεις που εμμέσως πλην σαφώς κάνει ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής όσον αφορά στη σχέση σου με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr o K. Καραμανλής δεν δίστασε να χαρακτηρίσει σε συνεργάτη του «στημένη» την ερωταπάντηση κατά την οποία ο Αντώνης Σαμαράς ερωτάται για τη στάση του Κ. Καραμανλή και για τα όσα λέγονται και γράφονται για τη σχέση του με τον σημερινό πρωθυπουργό απαντώντας ότι: «δεν του κάνουν καλό όσοι διαδίδουν δήθεν πολιτικό φλερτ με τον Τσίπρα».

Όπως τονίζει το περιβάλλον του Κ. Καραμανλή, ο Αντώνης Σαμαράς αφ' ενός αφήνει υπαινιγμούς, ότι συνεργάτες και φίλοι του είναι αυτοί οι οποίοι διαδίδουν τα περί των σχέσεών του με τον Αλ. Τσίπρα και αφ' ετέρου θεωρεί απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο το να του απευθύνει εμμέσως «υποδείξεις» για το πώς θα πρέπει να διαμορφώνονται οι σχέσεις του με το νυν πρωθυπουργό.

Επίσης, εκτιμάται ότι ο Αντώνης Σαμαράς στέλνει «μηνύματα» στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, επειδή θέλει να προλάβει τυχόν αλλαγή της στάσης του για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας. Δηλαδή να σταματήσει να υποδεικνύει «εσωκομματική ηρεμία» και μη αμφισβήτηση Σαμαρά, όταν η κυβέρνηση φτάσει σε συμφωνία με τους εταίρους. Ουσιαστικά, «θέλει να εκβιάσει τον Καραμανλή, αλλά δεν θα του βγει» υπογράμμισε συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού.

Στο αστρολογικό κομμάτι, διαφαίνεται κρίση και ρήξη στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, αφού ο Κώστας Καραμανλής έχει στην παρούσα φάση στο γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τον Πλούτωνα (μετασχηματισμός, βαθιές αλλαγές, επαναφορά) στον Αιγόκερω (εξουσία, θέσεις και αξιώματα κορυφής) σε όψη τρίγωνου με τον γενέθλιο Δία του (επέκταση, φήμη) στην Παρθένο (εργατικότητα, εντιμότητα), υποδεικνύοντας την πιθανή επιστροφή του στον προεδρικό θώκο της Νέας Δημοκρατίας. Ιδιαίτερα από τον Οκτώβριο του 2015 που θα έχει επιστροφή Δία στην αρχική θέση αυξάνονται οι πιθανότητες του γυρισμού του στην ενεργό δράση. Για να γίνει αντιληπτή η δυναμική της επιστροφής του Δία στην γενέθλια θέση του, στο ωροσκόπιο του Κωνσταντίνου Καραμανλή υπενθυμίζεται ότι τελευταία φορά είχε συμβεί το 2004 όταν εξελέγη πρωθυπουργός.

*Ο Κώστας Καραμανλής είναι γεννημένος στις 14 Σεπτεμβρίου 1956

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved