Αστρολογική Επικαιρότητα 16/5: Απίστευτο «μπινελίκι» ρεπόρτερ του BBC στον Φάρατζ

Η βρισιά που ξεστόμισε κατά λάθος ο δημοσιογράφος του BBC, Νόρμαν Σμιθ

Αστρολογική Επικαιρότητα 16/5: Απίστευτο «μπινελίκι» ρεπόρτερ του BBC στον Φάρατζ

«Γαλλικά» και όχι αγγλικά άκουσε ο Φάρατζ από δημοσιογράφο του BBC

Ο Νάιτζελ Φάρατζ είναι για πολλούς ένα «love to hate» πρόσωπο αφού στην ζωή του έχει ακούσει κατά καιρούς πολλές ύβρεις.

Η παρουσία του γενέθλιου Ερμή του (επικοινωνία) στο ζώδιο του Ταύρου (με επιμονή, ξεροκεφαλιά) στον 8ο οίκο (εμμονή, πάθος) σε όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Ουρανό του (εκκεντρικότητα, ακραίες ιδέες, ξέσπασμα) στην Παρθένο (για να προσφέρει ή να αναλύσει κάτι) τον κάνει ώρες - ώρες εριστικό.

Όμως, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί η προκλητικότητά του με τη βρισιά που ξεστόμισε ρεπόρτερ εναντίον του. Συγκεκριμένα, ο Νόρμαν Σμιθ, δημοσιογράφος του BBC, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση προκειμένου να μιλήσει για τον Νάιτζελ Φάρατζ και να πει πως ο ηγέτης του UKIP έχει γίνει ένας ιδιαιτέρα επιθετικός άνδρας που έχει μετατρέψει το κόμμα του σε ένα συνδυασμό που το πρόσωπό του αποτελεί αντικείμενο λατρείας (personality cult).

Όμως ο δημοσιογράφος μπερδεύτηκε και αντί να πει «personality cult» είπε «personality cunt» που μεταφράζεται ως «μου@@@@νο»! Ο Σμιθ κατάλαβε αμέσως το λάθος του και το διόρθωσε, όμως για ένα πουριτανικό κοινό όπως το Βρετανικό, η δήλωσή του δεν πέρασε στο ντούκου και ενόχλησε.

Το «λεκτικό φάουλ» του δημοσιογράφου έγινε με τον Ερμή (λόγια, δηλώσεις) σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (απροσεξία) σε κοσμικό επίπεδο αλλά και σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα (υπονόμευση, βαρύ συναίσθημα) του Βρετανού πολιτικού, δείχνοντας πως αν και ατυχές το «μπινελίκι» προσέβαλε τον Νάιτζελ Φάρατζ.

*Ο Νάιτζελ Φάρατζ είναι γεννημένος στις 3 Απριλίου 1964

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved