Αστρολογική επικαιρότητα 14/5: Στο «Ποτάμι» ανησυχούν μήπως δυσαρεστηθούν οι Γερμανοί

Οι αντιδράσεις του Ποταμιού για το βίντεο στους σταθμούς του Μετρό με εικόνες από την εισβολή των Γερμανών στην Αθήνα

Αστρολογική επικαιρότητα 14/5: Στο «Ποτάμι» ανησυχούν μήπως δυσαρεστηθούν οι Γερμανοί

Άκουσον, άκουσον! Ανησυχούν μήπως δυσαρεστηθούν οι Γερμανοί και αδιαφορούν για τα όσα έζησαν και ζουν οι Έλληνες!

Για προπαγάνδα εναντίον του Βερολίνου κάνει λόγο του κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη αντιδρώντας στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, προβάλλοντας ένα βίντεο στους σταθμούς του Μετρό με εικόνες από την εισβολή των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής στην Αθήνα, το 1941.
Το Ποτάμι, όχι μόνο δήλωσε τη δυσαρέσκειά του, αλλά οι βουλευτές του Ποταμιού Χρ. Ταχιάου, Γ. Αμυράς, Σπ. Δανέλλης, Ιάσ. Φωτήλας και Γρ. Ψαριανός, έφτασαν στο σημείο να καταθέσουν ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τους συναρμόδιους υπουργούς για την προβολή του βίντεο, προκειμένου να μην ενοχληθούν οι Γερμανοί!

Αντί να «πονάει» τους... Ποταμούς και... Παραπόταμους η κατάσταση που βρίσκονται οι Έλληνες και πως η χώρα θα διεκδικήσει το δίκιο της, αυτό που τους κόφτει είναι τι θα πουν οι Γερμανοί. Είναι δυνατόν;

Στο αστρολογικό κομμάτι, το «Ποτάμι» έχει ιδρυθεί με τον γενέθλιο Ήλιο (έργο) σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (θολό) στο ζώδιο των Ιχθύων ( παρασκήνιο) στον 8ο οίκο (οικονομικοί λόγοι, κρυφοί και ιδιοτελείς σκοποί). Αυτό όμως που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στον αστρολογικό χάρτη του κόμματος του «Ποταμιού» είναι πως επάνω στην γενέθλια Αφροδίτη (αποδοχή, χρήματα, συνεργασία) πέφτει το ευαίσθητο σημείο «Άδης /Υποθετικός Κρόνος =Βόρειος Δεσμός» (αποστολή για λογαριασμό άλλης κυβέρνησης) που υποδεικνύει ένα κόμμα που οι ενέργειες του είναι εις βάρος του κράτους και της χώρας. Παράλληλα, ο διελαύνων Κρόνος (περιορισμός) αυτήν την περίοδο συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Άρη / Υποθετικού Κρόνου (κυβερνητικές ή κρατικές ενέργειες) που δείχνει τις προσπάθειες καταστολής των κυβερνητικών πρωτοβουλιών, όπως αποτελεί η ευαισθητοποίηση για το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου.

*Το Ποτάμι έχει ιδρυθεί στις 26 Φεβρουαρίου 2014

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved