Αστρολογική επικαιρότητα 12/5: Το Eurogroup, η πρόοδος και η συνέχεια

Το Eurogroup εξέδωσε δήλωση που αναγνωρίζει την ικανοποίηση των εταίρων για την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα

Αστρολογική επικαιρότητα 12/5: Το Eurogroup, η πρόοδος και η συνέχεια

Η χθεσινή μέρα του Eurogroup καταγράφεται ως καλή για την ελληνική πλευρά, αφού η κυβέρνηση εν εξελίξει ενός σκληρού «πόκερ» απέσπασε την θετική δήλωση προόδου των διαπραγματεύσεων.
Συγκεκριμένα το Eurogroup εξέδωσε δήλωση που αναγνωρίζει την ικανοποίηση των εταίρων για την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα, προσθέτοντας ότι η επιτάχυνση της διαδικασίας είναι απαραίτητη για την οριστική συμφωνία.

Από πλευράς Μαξίμου, η θετική δήλωση αποδόθηκε στην πολιτική βούληση που επεδείχθη και κυβερνητικές πηγές πρόσθεσαν ότι αφ' ενός όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος ούτε της Ελλάδας, ούτε της Ευρωζώνης και αφ' ετέρου ότι η ελληνική κυβέρνηση θα λάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες στο επόμενο χρονικό διάστημα για να επιτευχθεί αυτή η συμφωνία, δεσμευμένη πάντοτε από τη λαϊκή εντολή.

Επιπλέον, ο Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε: «Οι δικές μας κόκκινες γραμμές είναι αναγκαστικά άκαμπτες, αλλά οι δικές μας κόκκινες γραμμές και οι δικές τους είναι τέτοιες ώστε να βρεθεί κοινό έδαφος.». Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως η χώρα μας πλήρωσε την δόση των 750εκ € στο ΔΝΤ και μάλιστα μια μέρα νωρίτερα.

Στο αστρολογικό κομμάτι τώρα, η κυβέρνηση πέτυχε μια μεγάλη νίκη σε επικοινωνιακό επίπεδο αφού ο διελαύνων Δίας (επέκταση) στο ζώδιο του Λέοντα (λαμπρότητα) βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο (επικράτηση του εγώ) του χάρτη της Ορκωμοσίας της Κυβέρνησης Τσίπρα. Παράλληλα, ο διελαύνων Δίας κάνει όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Ουρανό (ξαφνικά γεγονότα) στον Κριό (πρωτοβουλίες) του 7ου οίκου (έναντι των άλλων). Έτσι η κυβέρνηση μέσα από τον «τσαμπουκά» της απέσπασε την δήλωση προόδου, δείχνοντας περίτρανα πως στα δύσκολα ξέρει να μάχεται. Ωστόσο από 28/5 ο διελεύνων Ουρανός θα βρίσκεται σε επαφή με το μεσοδιάστημα «του φόβου και της καταστολής» Άρη/Άδμητου δείχνοντας την έναρξη μιας περιόδου όπου η χώρα θα δεχθεί οικονομική επίθεση και μέσα από ξαφνικά γεγονότα θα επέλθει μια μεγάλη ρήξη ή ακόμη και διάλυση της συμφωνίας.

*Η κυβέρνηση Τσίπρα ορκίστηκε στις 27 Ιανουαρίου 2015

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved