Αστρολογική Επικαιρότητα 4/5: Αλλαγή στάσης της κυβέρνησης στις πιέσεις ΔΝΤ;

Η Ελληνική κυβέρνηση αντέκρουσε με πίνακες που αποδεικνύουν πως οι συλλογικές συμβάσεις τηρούνται σε όλες τις χώρες της Ε.Ε

Αστρολογική Επικαιρότητα 4/5: Αλλαγή στάσης της κυβέρνησης στις πιέσεις ΔΝΤ;

Πρώτα χρηματοδότηση και μετά το πολυνομοσχέδιο!

Μετά το day-off της χθεσινής ημέρας, ξεκινά πάλι η διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης με το Brussels Group. Στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί ηρεμία και εκφράζεται μια συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία και την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.

Αν και αυξάνονται τα επιχειρήματα της Ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας το ΔΝΤ φέρεται πως έθεσε εκ νέου θέμα ομαδικών απολύσεων και παγώματος του νομοσχεδίου Σκουρλέτη για την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων.
Η Ελληνική κυβέρνηση αντέκρουσε με πίνακες που αποδεικνύουν πως οι συλλογικές συμβάσεις τηρούνται σε όλες τις χώρες της Ε.Ε και ότι μάλιστα έτσι λειτουργούν υπέρ της ανάπτυξης που είναι και το ζητούμενο.

Μάλιστα, λόγω του ότι το πάθημα έγινε μάθημα πλέον η κυβέρνηση δεν θα αρκεστεί σε απλά φιλικά «χτυπήματα» στην πλάτη άλλα θα ζητήσει πρώτα να ανοίξουν οι κάνουλες της «χρηματοδότησης» και εν συνεχεία οι νόμοι-πακέτο να τεθούν προς ψήφιση στην Βουλή. Συγκεκριμένα όπως δηλώθηκε και από το περιβάλλον του πρωθυπουργού σύμφωνα με το ρεπορτάζ «Αυτή τη φορά δεν θα κάνουμε το ίδιο λάθος να αρκεστούμε σε προφορικές διαβεβαιώσεις όπως έγινε με τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου».

Στο αστρολογικό κομμάτι της πρόβλεψης ο διελαύνων Πλούτωνας συναντά το μεσοδιάστημα Ποσειδώνα / Άδη της Ελλάδος που δείχνει την ανίχνευση μα και παραδοχή όποιων λαθών που έγιναν κατά το παρελθόν. Παράλληλα, ο διελαύνων Ήλιος περνά πάνω από τον προοδευμένο Πλούτωνα της Ελλάδας που δείχνει πως σήμερα και αύριο θα ακούσουμε κάποια «χαμπέρια» δυσάρεστα, σχετικά με επιβολή μέτρων που θα ζητούν οι δανειστές αλλά δεν θα ευοδωθούν τελικά.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδος είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved