Αστρολογική επικαιρότητα 29/4: Η επίθεση στον Κριό, Γ. Βαρουφάκη, στα Εξάρχεια

Η χθεσινοβραδινή επίθεση στον Υπουργό Οικονομικών από αντιεξουσιαστές και η νέα αστρολογική επιβεβαίωση

Αστρολογική επικαιρότητα 29/4: Η επίθεση στον Κριό, Γ. Βαρουφάκη, στα Εξάρχεια

Κουκουλοφόροι του έστειλαν μήνυμα «Μπορείς να έρχεσαι στα Εξάρχεια όχι όμως ως πολιτικός»!

Προπηλακισμό από κουκουλοφόρους δέχθηκε ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης χθες το βράδυ στα Εξάρχεια, όπου και βρισκόταν σε εστιατόριο για φαγητό μαζί με τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου.

«Με απειλητικές διαθέσεις, καλυμμένα τα πρόσωπα, ύβρεις και ρίψη γυάλινων αντικειμένων προς εμάς (τα οποία δεν μας χτύπησαν) κινήθηκαν σχετικά αργά προς το μέρος μας απαιτώντας την απομάκρυνσή μου από τον "χώρο τους"» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Βαρουφάκης.

Στη συνέχεια το λεκτικό επεισόδιο συνεχίστηκε έξω από το εστιατόριο «Ένα τέταρτο της ώρας αργότερα, και αφού οι υπόλοιποι θαμώνες του εστιατορίου αποχώρησαν χωρίς να εμποδιστούν, βγήκαμε με την Δανάη κατευθυνόμενοι προς την μοτοσυκλέτα μας που ήταν σταθμευμένη ακριβώς έξω από το εστιατόριο, επί της Βαλτετσίου. Οι αναμένοντες αντιεξουσιαστές, υβριστικοί μεν αλλά από απόσταση μερικών μέτρων, μας υποδείκνυαν να εγκαταλείψουμε τον "χώρο" τους» προσθέτει ο υπουργός. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί είπαν στον Γιάνη Βαρουφάκη πως «μπορείς να έρχεσαι στα Εξάρχεια, αλλά όχι σαν πολιτικός».

Στο αστρολογικό κομμάτι, ο μαχητικός Κριός, Γιάνης Βαρουφάκης, δέχτηκε την επίθεση με τον διελαύνοντα Άρη (δράση, επίθεση) σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό του (ξαφνικά γεγονότα, προκλήσεις). Συγχρόνως, ο διελαύνων Άρης είναι σε επαφή με τον γενέθλιο άξονα Ποσειδώνα/Υποθετικού Κρόνου, δείχνοντας μια περίοδο που ο Υπουργός Οικονομικών είναι στοχοποιημένος από υψηλά πρόσωπα που προσπαθούν τη διαπόμπευσή του και την ενορχηστρωμένη προσπάθεια αποδόμησής του.

*Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1961

Αστρολογική επιβεβαίωση: Η υποβάθμιση της Ιαπωνικής οικονομίας από τον οίκο Fitch

Σε Α από Α+!

Στα «Σεληνιακά φαινόμενα Μαΐου 2015» στην ενότητα «Μια πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα» είχαμε γράψει για την περίοδο της Πανσελήνου: «Συγχρόνως, στην επιφάνεια θα έρθουν ζητήματα οικονομικής φύσης ενώ δεν αποκλείεται να αναταραχτούν οι παγκόσμιες νομισματικές ισορροπίες. Παράλληλα συζητήσεις επί συζητήσεων σχετικά με τραπεζικές συναλλαγές, ισοζύγια θα απασχολήσουν...». Πράγματι την Δευτέρα «Η Fitch υποβάθμισε την αξιολόγηση της Ιαπωνίας κατά μία βαθμίδα στο Α, που είναι πέντε βαθμίδες χαμηλότερα από την ανώτατη αξιολόγηση του ΑΑΑ, με τις προοπτικές να παραμένουν σταθερές.»

Άλλη μια επιτυχία στο παλμαρέ του astrology.gr

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved