Έκθεση Alterscope: Δυναμική η παρουσία του astrology.gr

Ανώνυμε ή επώνυμε φίλε του astrology.gr σου αξίζει ένα χειροκρότημα!

Έκθεση Alterscope: Δυναμική η παρουσία του astrology.gr

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έκθεση Alterscope και όπως ήδη γνωρίζεις το astrology.gr ήταν εκεί, τυπικά στο τραπέζι αριθμός 54, αλλά ουσιαστικά στην καρδιά σου!
Ήμασταν εκεί, το είδαμε, το νοιώσαμε, όπως κι εσύ.

Πάνω απ' όλα, δικαίωσες την πρωτοποριακή δουλειά που γίνεται εδώ και πέντε χρόνια στο site, επιδεικνύοντας εξαιρετικό ενδιαφέρον τόσο για την αστρολογική παιδεία συνολικά, όσο και για τις ιδιαίτερες υπηρεσίες που σου παρέχει το astrology.gr: Εκλεκτά άρθρα, γενικές προβλέψεις αλλά και προσωπικές αναλύσεις ή βιβλία μέσω του e-shop.

Γι' αυτό λοιπόν ανώνυμε ή επώνυμε φίλε του astrology.gr σου αξίζει ένα χειροκρότημα!
Πολλά μπράβο αξίζουν και στους διοργανωτές, που πάσχισαν και μόχθησαν ώστε να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το θετικό κλίμα επισφραγίστηκε με την παρουσία εκλεκτών συνεργατών του site. Η Κατερίνα Σαλωνίκη, ο Karl Heinz Ottinger και ο Γιάννης Ριζόπουλος είχαν την χαρά να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν προβληματισμούς με... εσένα, που θέλησες να τους γνωρίσεις από κοντά.

Επιπλέον, προκάλεσε αίσθηση η ομιλία του Γιάννη Ριζόπουλου, με θέμα «Η Αστρολογία ως θεραπεία». Σε ένα σχετικά περιορισμένο χρόνο παρουσίασε τους βασικούς άξονες μιας σύγχρονης Αστρολογίας, που μακριά από μοιρολατρίες, αποδίδει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Άνθρωπο. Πρωτότυπος, μεστός και πειστικός ο λόγος του, για μια... ακόμη φορά!

Σε ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και την αγάπη σου. Είναι αυτές εξ άλλου που σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά των συντελεστών του, οδήγησαν το astrology.gr στην κορυφή.
Αυτήν την ευθύνη κουβαλάμε στις πλάτες μας και με αυτήν θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Μαζί σου!

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιάννης Ριζόπουλος στην έκθεση του Alterscope

Η Alterscope έρχεται στην Αθήνα και το Astrology.gr θα είναι εκεί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved