Αστρολογική Επικαιρότητα 27/4: Παίρνει επάνω του την διαπραγμάτευση ο Αλέξης Τσίπρας

Η πρωτοβουλία του Έλληνα Πρωθυπουργού κι η αστρολογική επιβεβαίωση για το Airbus A320 της Turkish Airlines και τις δηλώσεις του Γ. Βαρουφάκη

Αστρολογική Επικαιρότητα 27/4: Παίρνει επάνω του την διαπραγμάτευση ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός αναζητά λύση πολιτική και άμεση!

Τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, είχε την Κυριακή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος φαίνεται ότι παίρνει πάνω του τη διαπραγμάτευση, καθώς τα περιθώρια πλέον εξαντλούνται για την ελληνική οικονομία.

Όπως αναφέρουν πηγές του Μαξίμου, στη συνομιλία τους, εκφράστηκε η κοινή βούληση για σταθερή επικοινωνία καθ' όλη την πορεία της διαπραγμάτευσης, προκειμένου να υπάρξει άμεσα μια αμοιβαία επωφελής λύση. O πρωθυπουργός είχε, επίσης, χθες συνομιλία και με τον κ. Ντάισελμπλουμ ενώ παράλληλα ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) Ν. Χουλιαράκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αξιωματούχο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ν. Κοστέλο. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες του Brussels Group και μάλιστα, σήμερα Δευτέρα θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη ενώ το Brussels Group θα επαναληφθεί δια ζώσης την Τετάρτη με στόχο την επιτάχυνση των αποτελεσμάτων.

Η πρωτοβουλία του Έλληνα Πρωθυπουργού λήφθηκε με τον προοδευμένο πλανήτη της δράσης, τον Άρη, να συναντά στο ωροσκόπιό του το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ζευς / Άδμητου που δείχνει την έναρξη μιας νέας επανάστασης ενάντια σε μια μισητή δύναμη. Παράλληλα, από πρόοδο ο Υποθετικός πλανήτης της Uranian Astrology, ο Άδης, που υποδεικνύει τις υπόγειες και «βρώμικες» καταστάσεις, συναντά το γενέθλιο μεσουράνημα του Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον άξονα Άρη / Άδμητου, πράγμα που υποδεικνύει πως οι «Θεσμοί» θα ζητήσουν να τερματίσει μια συνεργασία ή να «παύσει» έναν συνεργάτη του.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1974

Αστρολογική επιβεβαίωση για το θρίλερ με το αεροπλάνο που τυλίχτηκε στις φλόγες

Στα «Σεληνιακά φαινόμενα Μαΐου 2015» στην παράγραφο «Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα – μια πρώτη εκτίμηση» είχαμε γράψει σχετικά με τη Νέα Σελήνη ότι «υποδεικνύει καταστάσεις που θα απαιτούν εγρήγορση και γρήγορα αντανακλαστικά, εξεγέρσεις, φωτιές..» όπως επίσης ότι «Προβλήματα διαφαίνονται με αεροσκάφη». Πράγματι, τον τρόμο στον αέρα έζησαν οι επιβάτες του Airbus A320 της Turkish Airlines που είχε προορισμό το Μιλάνο. Λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους ο ένας κινητήρας του τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλσμα να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Αστρολογική επιβεβαίωση για την δήλωση του Βαρουφάκη για την έξοδο από το ευρώ

Στην «Αστρολογική επικαιρότητα της 20/4» είχαμε γράψει αυτολεξεί για τον Γιάνη Βαρουφακη: «Στην παρούσα φάση, στο ωροσκόπιο του Γιάνη Βαρουφάκη ο πλανήτης των μεγάλων ανατροπών, ο Ουρανός, από πρόοδο συναντά τον γενέθλιο Υποθετικό Κρόνο (Kronos), πλανήτη της Uranian Astrology και τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Ηλίου / Άδμητου και Σελήνης / Άδμητου αντίστοιχα, κι όλα αυτά δείχνουν πως ο Γιάνης Βαρουφάκης ως σημαντικό μέλος της κυβέρνησης εάν αυτή «πιεστεί» μπορεί να υποδείξει κίνηση που θα ισοδυναμεί με «ξαφνικό τέλος» και θα είναι «χτύπημα» για την Ευρώπη.»

Πράγματι, ο Γιάνης Βαρουφάκης στις 25/4 μιλώντας σε γαλλικό φιλοσοφικό περιοδικό είπε: «Όταν λέω ότι θα καταλήξουμε να φύγουμε από το ευρώ, αν θα πρέπει να αποδεχτούμε περισσότερη λιτότητα που δεν είναι βιώσιμη, αυτό δεν είναι μπλόφα» δείχνοντας ότι ως Υπουργός Οικονομικών της ελληνικής κυβέρνησης τείνει να πιστεύει και να υποδεικνύει ότι αν η Ελλάδα αναγκαστεί να δεχτεί περισσότερη λιτότητα μια λύση που δίνει είναι να εγκαταλείψει το ευρώ.

Διαβάσετε περισσότερα στο newsbomb.gr

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved