Αστρολογική επικαιρότητα 20/4: Το μήνυμα του Γ. Βαρουφάκη για το ενδεχόμενο Grexit

Τι υπογράμμισε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, στο τηλεοπτικό δίκτυο La Sexta για το ενδεχόμενο Grexit

Αστρολογική επικαιρότητα 20/4: Το μήνυμα του Γ. Βαρουφάκη για το ενδεχόμενο Grexit

Ένα πιθανό Grexit σηματοδοτεί το τέλος της Ευρωζώνης!

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης επεσήμανε σε συνέντευξή του η οποία μεταδόθηκε χθες Κυριακή από ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο ότι εάν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη, είναι αναπόφευκτο ότι η κρίση θα μεταδοθεί.

«Όποιος παίζει με την ιδέα της αποκοπής τμημάτων της ευρωζώνης ελπίζοντας ότι η υπόλοιπη θα επιβιώσει παίζει με τη φωτιά», υπογράμμισε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών στο τηλεοπτικό δίκτυο La Sexta κατά τη διάρκεια συνέντευξης η οποία μαγνητοσκοπήθηκε πριν από δέκα ημέρες και μεταδόθηκε χθες.

«Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι η υπόλοιπη Ευρώπη έχει πλέον οχυρωθεί έναντι της Ελλάδας και ότι η ΕΚΤ έχει πλέον εργαλεία στη διάθεσή της για να ακρωτηριάσει την Ελλάδα από την υπόλοιπη Ευρωζώνη, εάν αυτό χρειάζεται, να καυτηριάσει την πληγή και να επιτρέψει στην υπόλοιπη ευρωζώνη να συνεχίσει (την πορεία της)», συνέχισε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Πολύ αμφιβάλλω ότι ισχύει αυτό. Όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά οποιοδήποτε (κράτος) μέλος της ένωσης», πρόσθεσε. Επιπλέον, όπως εξήγησε ο έλληνας Υπουργός Οικονομικών «μόλις μπει στο μυαλό του κόσμου ότι η νομισματική ένωση δεν διαρκεί για πάντα, θα αρχίσει η σπέκουλα... ποια χώρα θα είναι η επόμενη; Αυτή η ερώτηση είναι ο διαλύτης της νομισματικής ένωσης. Αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν να αυξάνονται τα επιτόκια, να κλιμακώνονται οι πολιτικές εντάσεις, να τρέπονται σε φυγή κεφάλαια».

Στην παρούσα φάση, στο ωροσκόπιο του Γιάνη Βαρουφάκη ο πλανήτης των μεγάλων ανατροπών, ο Ουρανός, από πρόοδο συναντά τον γενέθλιο Υποθετικό Κρόνο (Kronos), πλανήτη της Uranian Astrology και τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Ηλίου / Άδμητου και Σελήνης / Άδμητου αντίστοιχα, κι όλα αυτά δείχνουν πως ο Γιάνης Βαρουφάκης ως σημαντικό μέλος της κυβέρνησης εάν αυτή «πιεστεί» μπορεί να υποδείξει κίνηση που θα ισοδυναμεί με «ξαφνικό τέλος» και θα είναι «χτύπημα» για την Ευρώπη.

*Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1961

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved