Αστρολογική επικαιρότητα 18/4: Ο Μανώλης Γλέζος προκαλεί τον Σόιμπλε: «Έλα να με αντικρούσεις»

Χαρακτήρισε τις απόψεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών ως «Εντελώς εξωπραγματικές»

Αστρολογική επικαιρότητα 18/4: Ο Μανώλης Γλέζος προκαλεί τον Σόιμπλε: «Έλα να με αντικρούσεις»

Ελληνικά επιχειρήματα VS Γερμανική αλαζονεία!

Ο υπέρμαχος του ζητήματος των Γερμανικών αποζημιώσεων, Μανώλης Γλέζος, χαρακτήρισε τις απόψεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τις επανορθώσεις του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ως «Εντελώς εξωπραγματικές», καλώντας τον αντί να αοριστολογεί να πει «σε ποια διεθνή δικαστήρια και πότε συζητήθηκαν τα θέματα αυτά».

«Γνωρίζει πολύ καλά ότι το μόνο διεθνές δικαστήριο που αναμείχθηκε ποτέ ήταν αυτό της Χάγης, το οποίο αποφάνθηκε ότι είναι αναρμόδιο να δικάσει, επειδή η υπόθεση είναι καθαρά πολιτική και πρέπει να λυθεί μεταξύ των δύο λαών και των κυβερνήσεών τους. Αυτό λέμε κι εμείς καιρό τώρα. Και, επιτέλους, αν όλα είναι λυμένα και τακτοποιημένα, ας κοπιάσει η Γερμανία στο τραπέζι, να βάλει την υπογραφή της σε μια Συνθήκη Ειρήνης ανάμεσα στις χώρες μας. Φτάνουν πια οι υπεκφυγές και η λασπολογία σε βάρος της Ελλάδας και του λαού μας», υπογραμμίζει σε δήλωσή του το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς.

Μάλιστα, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να τον αντικρούσει ενώπιον του γερμανικού λαού στη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποιεί ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες μέρες στη Γερμανία.

Ο Μανώλης Γλέζος έχει στην παρούσα φάση τον διελαύνοντα Πλούτωνα (ανακίνηση παλαιών καταστάσεων, διεκδίκηση) σε όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Ήλιο του (προσωπικό έργο) τονίζοντας το πάθος για το θέμα των Γερμανικών επανορθώσεων. Παράλληλα, ο διελαύνων Ουρανός (ανοιχτές προσκλήσεις, έξυπνες ιδέες, αποκαλύψεις) από το ζώδιο του Κριού (αναμέτρηση, θάρρος) είναι σε όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα του (εμπνεύσεις, όραμα) στο ζώδιο του Λέοντα (τιμή, αναγνώριση) που δείχνει την διάθεσή σου του να αφυπνίσει τους άλλους για να πετύχει το όραμά του.

*Ο Μανώλης Γλέζος είναι γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου 1922

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved