Αστρολογική επικαιρότητα 15/4: Οι κρίσιμες ώρες της διαπραγμάτευσης και οι πιέσεις στην κυβέρνηση

Το Eurogroup της 24ης Απριλίου και η εκτίμηση του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις

Αστρολογική επικαιρότητα 15/4: Οι κρίσιμες ώρες της διαπραγμάτευσης και οι πιέσεις στην κυβέρνηση

Η Ελλάδα προετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο!

Εξαιρετικά κρίσιμες είναι οι ημέρες που διανύουμε όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές και ιδιαίτερα όσο πλησιάζουμε προς την 24η Απριλίου. Την ημέρα αυτή έχει προγραμματιστεί το επόμενο Eurogroup στην Ρίγα της Λετονίας, για το οποίο ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, εξέφρασε χθες ανοιχτά την εκτίμηση ότι πολύ δύσκολα θα προχωρήσει σε απόφαση για εκταμίευση χρημάτων στην Ελλάδα.

Επιπλέον, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg αναφέρει ότι η οικονομική βοήθεια για την Ελλάδα δεν προβλέπεται να ξεπαγώσει έως το Eurogroup της 24ης Απριλίου ενώ σύμφωνα με διπλωμάτες της ΕΕ, που επικαλείται η εφημερίδα Handelsblatt, η απόφαση για απελευθέρωση των κεφαλαίων ενδέχεται να ληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup, στις 11 Μαϊου.

Τροχοπέδη στη διαπραγμάτευση αποτελούν το Ασφαλιστικό, τα εργασιακά, αλλά και οι ιδιωτικοποιήσεις, με τον κύριο Ντομπρόβσκις να καλεί την ελληνική κυβέρνηση να υποχωρήσει στα σημεία αυτά.

Από πλευράς του Μεγάρου Μαξίμου, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και πως οι "κόκκινες γραμμές" παραμένουν.

Από αστρολογικής πλευράς, ο πλανήτης της Uranian Astrology, o υποθετικός Κρόνος (Kronos) από πρόοδο συναντά στο ωροσκόπιο της Ελλάδος τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Πλούτωνας/Άδμητος και Απόλλων /Άδμητος, εξισώσεις που δείχνουν ότι αφ' ενός ο τρόπος διακυβέρνησης της χώρας έχει αλλάξει, προκαλώντας πονοκέφαλο τόσο στην Ευρώπη όσο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και αφ' ετέρου ότι η κυβέρνηση προετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved