Αστρολογική επικαιρότητα 9/4: Τι θα κερδίζει η Ελλάδα από τη συμφωνία με τη Ρωσία;

Ιστορική ευκαιρία η συνάντηση Πούτιν - Τσίπρα!

Αστρολογική επικαιρότητα 9/4: Τι θα κερδίζει η Ελλάδα από τη συμφωνία με τη Ρωσία;

Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο Πούτιν στην Μόσχα όπως αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές έγινε σε εξαιρετικό και εποικοδομητικό κλίμα σε όλα τα επίπεδα.

Όπως επεσήμαναν, πρόκειται για μια ιστορική ευκαιρία για τις δυο χώρες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι και η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα σημαντικό σύμμαχο και οι Ρώσοι έχουν ανάγκη από μια χώρα εντός ΕΕ, η οποία θα κατανοεί και θα διευκολύνει την προώθηση των ενεργειακών δρόμων, για τους οποίους ενδιαφέρεται η Ρωσία.
Σχετικά με το θέμα των αγροτικών προϊόντων, οι κυβερνητικές πηγές τόνισαν ότι άνοιξε ο δρόμος για τη λύση του θέματος με το εμπάργκο εισαγωγών, μέσω της ίδρυσης κοινοπρακτικών ελληνο-ρωσικών εταιρειών, που θα εισαγάγουν «πρώτη ύλη» και θα προχωρούν σε μερική ή μεγαλύτερου μεγέθους μεταποίηση σε ρωσικό έδαφος.

Αναφορικά με την προώθηση του «Ελληνικού αγωγού», που θα αποτελέσει συνέχεια του λεγόμενου «Τουρκικού αγωγού», ο οποίος σχεδιάζεται σε στενή συνεργασία Μόσχας-Άγκυρας οι κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι εξασφαλίστηκε η δυνατότητα χρηματοδότησης ενός μεγάλου έργου.
Μάλιστα, επί του θέματος, ο Πρωθυπουργός στην συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε ότι «Turkish stream στο ελληνικό έδαφος δεν θα υπάρξει, θα υπάρξει ελληνικός αγωγός. Ο τουρκικός αγωγός θα είναι στο τουρκικό έδαφος» με τον κ. Πούτιν να σηκώνει τα χέρια ψηλά, δηλώνοντας με εμφατικό τρόπο την συγκατάβασή του.

Επιπλέον, η Ελλάδα δεν υπέβαλε αίτημα για οικονομική βοήθεια-δάνειο τόνισε ο Πρόεδρος Πούτιν ενώ σε όσους διερωτώνται ποιος θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή του αγωγού ο Ρώσος πρόεδρος απάντησε ότι διερευνάται η «δυνατότητα άμεσης προκαταβολής μελλοντικών κερδών και αποπληρωμής από την έναρξη της λειτουργίας του αγωγού».

Τι δείχνει όμως η αστρολογική εκτίμηση με βάση το γενέθλιο χάρτη της υπογραφής της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος – Ρωσίας; Οικονομική επιτυχία! Και αυτό γιατί το Μεσουράνημα βρίσκεται σε επαφή με το μεσοδιάστημα Βόρειου Δεσμού / Απόλλων που δηλώνει πολλαπλές ευκαιρίες και αύξηση του βιοτικού επιπέδου ενώ ο Άρης που συμβολίζει την δράση συναντά το ευεργετικό μεσοδιάστημα Δία / Βουλκάνους που προοιωνίζει συμφωνίες τεράστιων μεγεθών που θα αναβαθμίζουν την οικονομία και των δύο πλευρών.

*Η υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας-Ρωσίας πραγματοποιήθηκε στις 8 Απριλίου 2015

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved