Αστρολογική επικαιρότητα 7/4: Η αστρολογική εκτίμηση της εξέλιξης της Εξεταστικής για το μνημόνιο

Τι λένε οι πλανήτες για την πορεία της Εξεταστικής

Αστρολογική επικαιρότητα 7/4: Η αστρολογική εκτίμηση της εξέλιξης της Εξεταστικής για το μνημόνιο

Κάποιοι μάλλον θα φορέσουν... «βραχιόλια»!

Εγκρίθηκε σήμερα τα ξημερώματα η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το πώς έφτασε η χώρα στο μνημόνιο, υλοποιώντας σε πρώτη φάση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μια εξαγγελία του προεκλογικού της προγράμματος.
Πιο συγκεκριμένα με 156 ψήφους (ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ) έγινε δεκτή από την Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής αναφορικά με την υπαγωγή στο καθεστώς των μνημονίων και της επιτήρησης και για κάθε άλλο θέμα που σχετίζεται με την εφαρμογή και την υλοποίηση των μνημονίων.
«Όχι» στην πρόταση ψήφισαν 72 βουλευτές (της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ). «Παρών» δήλωσαν 22 βουλευτές (από το Ποτάμι και το ΚΚΕ). Η ΧΑ απουσίασε από την ψηφοφορία, παρότι ο γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, δήλωσε νωρίτερα, κατά την ομιλία του, ότι το κόμμα του καταψηφίζει την σύσταση της Εξεταστικής. Ψήφισαν συνολικά 250 βουλευτές. Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, πρότεινε να διαρκέσει η Επιτροπή τουλάχιστον ένα εξάμηνο, έως τις 6 Οκτωβρίου 2015.

Η απόφαση για τη σύσταση Εξεταστικής πραγματοποιήθηκε σήμερα, 7 Απριλίου, με τον Ήλιο (προβολή) και τον Ουρανό (αποκαλύψεις) στο ζώδιο του Κριού (πρωτοβουλία) σε κοσμικό επίπεδο να βρίσκονται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (αποδόμηση, καταστάσεις που σιγοβράζουν καιρό) στον Αιγόκερω (άτομα με εξουσία). Συγχρόνως, ο διελαύνων Ερμής (νέα, εξελίξεις) συναντά δυο μεσοδιαστήματα που συμμετέχουν δύο πλανήτες της Uranian Astrology. Και συγκεκριμένα, το Ερμής/Κρόνος Υποθετικός (Kronos) που υποδεικνύει ποινικές ή άλλης φύσεως διαδικασίες, και το Άρη/Άδη (Hades) που σηματοδοτεί σημαντικές απώλειες και ρεβάνς.
Ως εκ τούτου, εκτιμώ ότι είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν πέρα των πολιτικών ευθυνών και ποινικές διώξεις.

*Η απόφαση για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής ελήφθη στις 7 Απριλίου 2015

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved