Αστρολογική επικαιρότητα 6/4: Η αστρολογική εκτίμηση για τη συνάντηση Λαγκάρντ - Βαρουφάκη

Άλλα λέει ο Γιάνης και άλλα λένε τα άστρα!

Αστρολογική επικαιρότητα 6/4: Η αστρολογική εκτίμηση για τη συνάντηση Λαγκάρντ - Βαρουφάκη

Πραγματοποιήθηκε χτες Κυριακή, όπου αξίζει να σημειωθεί πως ήταν το Πάσχα των Καθολικών, συνάντηση της Κριστίν Λαγκάρντ, διευθύντριας του ΔΝΤ και του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στην Ουάσιγκτον.

Η συνάντηση, αν και κατά τα λεγόμενά τους, έγινε σε ένα κλίμα συνεργασίας στην πραγματικότητα κανένας δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών ωστόσο θέλοντας να στείλει μήνυμα σε πιστωτές και αγορές δήλωσε ότι η κυβέρνηση προτίθεται να σεβαστεί όλες τις οικονομικές της υποχρεώσεις, σχεδιάζει να κάνει «βαθιές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα» και θα προσπαθήσει να βελτιώσει την «αποτελεσματικότητα των διαπραγματεύσεων».
Παράλληλα, ο Έλληνας υπουργός θα έχει στην Ουάσιγκτον συνάντηση με την ηγεσία του Αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών αλλά και την Κάρολαϊν Άτκινσον σύμβουλο του Προέδρου Ομπάμα επί διεθνών οικονομικών θεμάτων και εθνικής ασφάλειας.

Στον αστρολογικό χάρτη του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών ο πλανήτης των μεγάλων ανατροπών ο Ουρανός από πρόοδο συναντά τον πλανήτη της Uranian Astrology τον Υποθετικό Κρόνο (Kronos) και το μεσοδιάστημα Ηλίου/Άδμητου (Admetos) που δείχνουν ρήξη και ένα είδος «εκβιασμού», πράγμα που σημαίνει πως ο Γιάνης Βαρουφάκης για λογαριασμό της Ελλάδας υπέστη... «πολιτικό μασάζ».

Επιπλέον, ο τοπικός ωροσκόπος της Ουάσιγκτον (μια γεωγραφική σταθερά που χρησιμοποιεί η Uranian astrology ανάλογα την πόλη) σε σχέση με τον αστρολογικό χάρτη της κυβέρνησης Τσίπρα δείχνει μια ρήξη με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τρόπο επώδυνο.
Κατά συνέπεια, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν τα αποτελέσματα της συνάντησης στην Μόσχα και ο αντίκτυπός τους...

*Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1961

*Η Κυβέρνηση Τσίπρα ορκίσθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2015

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved