Αστρολογική επικαιρότητα 4/4: Η Ελληνική ναυτιλία είναι η«βαριά» βιομηχανία της χώρας

Το μέλλον για την ελληνική ναυτιλία προβλέπεται ιδιαίτερα ευοίωνο

Αστρολογική επικαιρότητα 4/4: Η Ελληνική ναυτιλία είναι η«βαριά» βιομηχανία της χώρας

Και φανταστείτε ούτε ένα στα πέντε πλοία δεν έχουν ελληνική σημαία!

Αύξηση κατά 20 πλοία σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά παρουσιάζει η πορεία του υπό ελληνική σημαία στόλου, ο οποίος έφθασε τα 839 πλοία, ενώ αυξήθηκε και η χωρητικότητά του στα 80,4 εκατομμύρια τόνους από 76.1 που ήταν κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Lloyd's Register-fairplay και του Committee (ελληνική επιτροπή ναυτιλιακής συνεργασίας), ο ελληνικών συμφερόντων στόλος έφθασε τα 4.057 πλοία, συνολικής χωρητικότητας 314,4 εκατομμυρίων τόνων.

Σε σύγκριση με τα στοιχεία του προηγούμενου έτους, αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση κατά 156 πλοία, χωρητικότητας συνολικά 23.6 εκ τόνων. Στα 4.057 πλοία υπολογίζονται 374 πλοία διαφόρων τύπων, συνολικής χωρητικότητας 38 εκατομμυρίων τόνων, που είναι υπό ναυπήγηση.

Το μέλλον για την ελληνική ναυτιλία προβλέπεται ιδιαίτερα ευοίωνο, ιδιαίτερα από τον Οκτώβριο του 2015 και μετά αφού ο διελαύνων υποθετικός πλανήτης της Uranian Astrology ο Απόλλων (Apollon) μπαίνει στα όρια ανοχής όψης με τον γενέθλιο Ήλιο της Ελλάδας αλλά και θα έχει «επαφή» με το υπέροχο μεσοδιάστημα Δία /Ζευς (Zeus) (κέρδη από οχήματα με μηχανές εσωτερικής καύσης) στον αστρολογικό της χάρτη. Έτσι, η Ελλάδα θα αποκτήσει μια δεύτερη μεγάλη βιομηχανία, μετά τον τουρισμό.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved