Αστρολογική επικαιρότητα 2/4: Αλέξης Τσίπρας: Υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές...

Ο Αλέξης κλείνει το μάτι στον Βλαδίμηρο!

Αστρολογική επικαιρότητα 2/4: Αλέξης Τσίπρας: Υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές...

Σε συνέντευξη που έδωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προδικάζει το αποτέλεσμα της επισκέψεώς του στη Ρωσία και στέλνει έμμεσο μήνυμα στους εταίρους, ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.
«Βρισκόμαστε σε ένα γεωπολιτικό περιβάλλον με ειδικές εντάσεις και κοινές προκλήσεις, και θα πρέπει να δούμε πώς θα τις αντιμετωπίσουμε» είπε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας παράλληλα ότι οι κυρώσεις που έχει επιβάλει η ΕΕ στη Ρωσία για την κρίση στην Ουκρανία «δεν οδηγούν πουθενά».

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, το εμπάργκο που επέβαλε ως αντίποινα η Μόσχα στα αγροτικά προϊόντα της ΕΕ, έπληξε σφόδρα και την ελληνική οικονομία.
«Θα πρέπει να δούμε πώς οι χώρες μας μπορούν να συνεργαστούν πραγματικά σε πολλούς τομείς - την οικονομία, την ενέργεια, το εμπόριο, τη γεωργία- και να δούμε πού μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Πρώτα από όλα, πρέπει να δούμε πώς η συνεργασία μας μπορεί να είναι εποικοδομητική, καθώς εγώ πράγματι πιστεύω ότι η Ελλάδα, ως μέλος της ΕΕ, μπορεί να είναι μια σύνδεση και μια γέφυρα μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας» είπε ο κ. Τσίπρας και... ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω.

Επιπλέον, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανώς επηρεασμένος μάλλον από το βιβλίο της Ρώσικης λογοτεχνίας «Έγκλημα και τιμωρία» έστειλε με τον τρόπο του το δικό του μήνυμα, στους Ευρωπαίους «εταίρους» μας λέγοντας χαρακτηριστικά για τις σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας: «Δεν ξέρω αν ήταν σαν το χειμώνα της Σιβηρίας αλλά μέχρι σήμερα ήταν χειμώνας (στις διμερείς σχέσεις). Τώρα όμως έχουμε άνοιξη και θα πρέπει να στηρίξουμε αυτή την άνοιξη για την πραγματική ανάπτυξη των σχέσεών μας» προβλέποντας παράλληλα ότι το 2016 θα 'ναι η χρονιά της Ελλάδας και της Ρωσίας - μια χρονιά που πρέπει να τις βρει ενωμένες.»

Ο Αλέξης Τσίπρας στην παρούσα φάση έχει την προοδευμένη Σελήνη να βρίσκεται επάνω στο μεσοδιάστημα των υποθετικών πλανητών της Uranian Astrology Απόλλων/Βουλκάνους το οποίο δείχνει ισχυρή τάση για οικονομική επέκταση, υποδεικνύοντας πως στην πραγματικότητα έχει ήδη ένα plan B έτοιμο για να αντιμετωπίσει μια ενδεχόμενη άρνηση για βοήθεια από τον Β. Σόιμπλε.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος 28 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved