Αστρολογική επικαιρότητα 31/3: Μια Βουλή - ροντέο με… «θεατρικές» αποχωρήσεις!

Η συζήτηση για την ενημέρωση και την πορεία των διαπραγματεύσεων έληξε άδοξα

Αστρολογική επικαιρότητα 31/3: Μια Βουλή - ροντέο με… «θεατρικές» αποχωρήσεις!

Μην μπορώντας να αντιμετωπίσει τα «βέλη του νόμου» από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Αξιωματική αντιπολίτευση τράπηκε σε άτακτη φυγή!

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα μετά από ένα γερό καβγά με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Νέα Δημοκρατία αποχώρησε από τη Βουλή με αποτέλεσμα η συζήτηση σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους Θεσμούς να λήξει για ακόμη φορά άδοξα.

*Η σχέση σου με την οικογένεια, το χρήμα, τα αδέλφια, τα αγαπημένα πρόσωπα, την εργασία και τους συντρόφους έχει συγκεκριμένους κώδικες που η αποκρυπτογράφησή τους προσφέρει γνώση και κατανόηση τόσο του εαυτού σου όσο και των άλλων*

Αφορμή ήταν η αναφορά του Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στις καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργου Κατρούγκαλου.
Ο αναπληρωτής υπουργός ζήτησε το λόγο επί προσωπικού και η κυρία Κωνσταντοπούλου του επέτρεψε να μιλήσει. Αυτό προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας τόσο δια του πρώην προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη όσο και διά του κ. Σαμαρά που ζήτησαν να μην επιτραπεί στον κ. Κατρούγκαλο να μιλήσει.
Η κυρία Κωνσταντοπούλου επέμεινε και η Νέα Δημοκρατία αποχώρησε διαμαρτυρόμενη.

Κλείνοντας τη συζήτηση στη Βουλή, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την τριτολογία του δικαιολόγησε την ενέργεια της προέδρου της Βουλής, λέγοντας ότι ο κανονισμός επιτρέπει την παρέμβαση επί προσωπικού.

Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τη ΝΔ ότι επιδόθηκε σε μία «διαδικαστική γυμναστική» και μάλιστα, όπως είπε, «με πρόσταγμα του πρώην προέδρου της Βουλής (του κ. Μεϊμαράκη)» ο οποίος παρέσυρε τον κ. Σαμαρά «σε μία άστοχη ενέργεια».
Τέλος, ο πρωθυπουργός εκτίμησε ότι η ενέργεια αυτή «που μετέτρεψε μία ιστορική παράταξη σε φοιτητική παράταξη» έγινε για λόγους εντυπωσιασμού.

Στο αστρολογικό κομμάτι, η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου με μια πολυαστρία μεταξύ Ηλίου (έκφραση προσωπικότητας), Άρη (δράση), Ποσειδώνα (έμπνευση, πρόνοια) στο ζώδιο του Τοξότη (γνώση νόμων) δίνει έμφαση στο γράμμα του νόμου.
Αυτήν την περίοδο, ο διελαύνων Ουρανός (αντίδραση, απρόβλεπτη εξέλιξη) είναι σε θετική όψη τρίγωνου με τον γενέθλιο Ήλιο της (προσωπικότητα, θεσμική θέση) που δείχνει την τάση της να αντιδρά σε οτιδήποτε κρίνει πως εναντιώνεται σε ό,τι πρεσβεύει η θέση της ως πρόεδρος της Βουλής.

*Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι γεννημένη 8 Δεκεμβρίου 1976

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved