Αστρολογική επικαιρότητα 30/3: Σήμερα στις 20:00 ο Αλέξης Τσίπρας μιλά στη Βουλή

Η διεξαγωγή συζήτης για τη διαπραγμάτευση στην Ολομέλεια της Βουλής σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών

Αστρολογική επικαιρότητα 30/3: Σήμερα στις 20:00 ο Αλέξης Τσίπρας μιλά στη Βουλή

Θα έρθουν όλοι προ των ευθυνών τους και οι «Σπαρτιάτες μα και οι ριψάσπιδες»!

Στις 20:00 το βράδυ αναμένεται να διεξαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τη διαπραγμάτευση και την παράταση της δανειακής σύμβασης. Μάλιστα η συζήτηση γίνεται με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σε μια περίοδο που οι συζητήσεις με τους εταίρους βρίσκονται σε κομβικό σημείο και τα ταμεία του κράτους φλερτάρουν με τα όρια.

*Το ζώδιο, η θέση και οι όψεις της Σελήνης, της Αφροδίτης, του Άρη και των άλλων πλανητών την ώρα της γέννησής σου ενώθηκαν σε έναν αστρολογικό χορό και δημιούργησαν το δικό σου μοναδικό ωροσκόπιο ή αλλιώς τον γενέθλιο χάρτη σου*

Όπως έγινε γνωστό, ο πρωθυπουργός ζήτησε από την πρόεδρο της Βουλής να διεξαχθεί συζήτηση, με βάση το άρθρο 142Α του κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να ενημερώσει το Σώμα γύρω από ζητήματα που άπτονται της τρέχουσας διαπραγμάτευσης.
Η πρωτοβουλία αναλαμβάνεται εκτάκτως από την κυβέρνηση την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις για τη λίστα μεταρρυθμίσεων και ενώ η χώρα αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού επισήμαιναν ότι οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα πρέπει να απαντήσουν, αν θα έπρεπε ή όχι, να προωθηθεί το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση ή το νομοσχέδιο που θα έρθει για τις 100 δόσεις ενώ ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς ανέβαλε το προγραμματισμένο ταξίδι του στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Στο αστρολογικό κομμάτι σήμερα το βράδυ ο διελαύνων Ήλιος θα βρίσκεται σε επαφή με τον προοδευμένο γενέθλιο άξονα Ποσειδώνα/Hades (άξονας αποδόμησης) της Ελλάδος και δείχνει πως θα επιχειρηθεί να αποδυναμωθεί η κυβέρνηση. Συγχρόνως, ο διελαύνων Ερμής έρχεται σε επαφή με τα μεσοδιαστήματα Δία/Κρόνο και Ήλιο/Άρη που δείχνει πως η κυβέρνηση θα θέσει πολλούς προ των ευθυνών τους.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδος είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved