Αστρολογική επικαιρότητα 24/3: Η συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ, η Siemens και το κατοχικό δανείο

Τέθηκε ευθέως και δημοσίως θέμα Siemens και κατοχικού δανείου, από τον Έλληνα πρωθυπουργό

Αστρολογική επικαιρότητα 24/3: Η συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ, η Siemens και το κατοχικό δανείο

Τα 3 θέματα που καίνε!

Στα θέματα που πληγώνουν τις ελληνογερμανικές σχέσεις αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στην κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσε με την Άνγκελα Μέρκελ.

«Πρέπει να σπάσουμε τα στερεότυπα, ούτε οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, ούτε οι Γερμανοί ευθύνονται για όσα δεινά έπεσαν στην Ελλάδα», είπε ο πρωθυπουργός. Ζήτησε δημοσίως τη δικαστική συνδρομή της Γερμανίας για να αποδοθεί δικαιοσύνη σε σχέση με το σκάνδαλο δωροδοκιών της Siemens και έθεσε και πάλι το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου. «Δεν αφορά ειδική διεκδίκηση, δεν το συσχετίζουμε με τη διαπραγμάτευση, για εμάς είναι κυρίως ένα ηθικό θέμα», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στη συνέχεια διέψευσε κατηγορηματικά ότι μέλος της κυβέρνησης έχει εγείρει θέμα κατάσχεσης της γερμανικής περιουσίας, και μάλιστα των υποδομών του Ινστιτούτου Γκαίτε στην Ελλάδα.

Στο αστρολογικό κομμάτι, ο διελαύνων Ποσειδώνας (μπλόφα) από τους Ιχθύες (δήθεν αφέλεια) πραγματοποιεί όψη τριγώνου με την γενέθλια Αφροδίτη του Τσίπρα (εκπροσώπηση, αποδοχή θέσεων) στον Καρκίνο (θέματα πατρίδας) δείχνοντας πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός αν και για κάποιους πήγε στο Βερολίνο σαν ικέτης η αλήθεια είναι πως πήγε σαν «ευγενικός – αφελής εμπρηστής» αφού έθεσε δημόσια θέματα που είναι «ταμπού» για την Γερμανική κυβέρνηση.
Επίσης, το γεγονός ότι ο διελαύνων Ποσειδώνας σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα του, δείχνει ότι ίσως τα συμφωνηθέντα «να μείνουν μόνο στα λόγια».

*Ο Αλέξης Τσιπρας είναι γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved