Αστρολογική επικαιρότητα 23/3: Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην υπηρεσία του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Η χρησιμοποίηση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους για την επείγουσα μεταφορά παιδιού από την Αθήνα στο Ανόβερο

Αστρολογική επικαιρότητα 23/3: Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην υπηρεσία του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Άλλα πολιτικά ήθη!

Μπορεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, να ταξίδεψε στις Βρυξέλλες με το αεροπλάνο της γραμμής και μάλιστα στην οικονομική θέση, όμως το πρωθυπουργικό αεροπλάνο δεν έμεινε ανενεργό.

Αντιθέτως, όπως ενημερώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» χρησιμοποιήθηκε για να γίνει η επείγουσα διακομιδή ενός παιδιού από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας.

*Ο καρμικός σου προορισμός είναι μοναδικός και σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους. Μάθε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις για να ανακαλύψεις το κάρμα σου*

Έτσι, με βάση την ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» (και όχι το πρωθυπουργικό γραφείο) μετά από συντονισμένες προσπάθειες του «Χαμόγελου του Παιδιού», του ΕΚΑΒ με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγλαΐας Κυριακού και το γραφείο του Πρωθυπουργού έγινε επείγουσα αεροδιακομιδή ενός 12χρονου κοριτσιού, της Δέσποινας, στο Ανόβερο της Γερμανίας, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο.

Στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη του Αλέξη Τσίπρα η Σελήνη (η ψυχή) βρίσκεται στο γενέθλιο μεσοδιάστημα Ηλίου/Δία (αγαθές πράξεις) δείχνοντας ένα άτομο που ξέρει να προσφέρει την κατάλληλη στιγμή. Συγχρόνως, βρίσκεται και στο γενέθλιο μεσοδιάστημα Ερμή/Vulcanus που δείχνει τον άνθρωπο «οδηγό» για τους άλλους και ο οποίος παραμερίζει το προσωπικό συμφέρον και τις ανέσεις.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved