Αστρολογική επικαιρότητα 22/3: Αποχωρεί ο Ντάισελμπλουμ από την προεδρία του Eurogroup;

Ο Πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ είναι ένα βήμα πριν την αποχώρηση από το αξίωμά του

Αστρολογική επικαιρότητα 22/3: Αποχωρεί ο Ντάισελμπλουμ από την προεδρία του Eurogroup;

Γερούν Ντάισελμπλουμ: Μάλλον θα λήξει άδοξα η θητεία του!

Η πιθανότητα να αποχωρήσει από την προεδρία του Eurogroup, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, έρχεται ένα βήμα πιο κοντά, μετά τις πολιτικές εξελίξεις στην Ολλανδία. Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ είναι υπουργός οικονομικών σε μια κυβέρνηση συνασπισμού και τα πράγματα στις επικείμενες εκλογές ....μόνο κατ' ευχή δεν πάνε.

Συγκεκριμένα, οι περιφερειακές εκλογές που πραγματοποιούνται εκεί, εξελίσσονται σε αποτυχία για την παράταξη των Εργατικών του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών, που βρίσκεται στην κυβέρνηση μαζί με τους Φιλελεύθερους.

Σύμφωνα με τα exit polls, η παράταξή του χάνει περίπου 7,3% από τη δύναμή της. Στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές είχαν 17,3%, ενώ στις γενικές του 2012 είχαν 24,85%. Όμως, τώρα έχει μειωθεί οριακά στο 10% το ποσοστό των Εργατικών.

Φαίνεται λοιπόν ότι τα περιθώρια στενεύουν για τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, αφού δεν αποκλείεται, σύμφωνα με εκτιμήσεις η χώρα του να οδηγηθεί ακόμη και σε πρόωρες εκλογές, κάτι που ενδεχομένως θα σημαίνει αποχώρηση του Ντάισελμπλουμ από το υπουργείο Οικονομικών και από την θέση του επικεφαλής του Eurogroup.

Ο Γερουν Ντάισελμπλουμ διαθέτει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τον Άρη (δράσεις) στον πύρινο Κριό (σε ηγετικό – αρχηγικό πόστο) και δέχεται στην παρούσα φάση τετράγωνο από τον διελαύνοντα Πλούτωνα (αποκαθήλωση) στον Αιγόκερω (θέση εξουσίας) όψη που κάνει πολύ επισφαλή την παραμονή του Πρόεδρου του Eurogroup στο εν λόγω αξίωμα.

*Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ είναι γεννημένος στις 29 Μαρτίου 1966

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved