Αστρολογική επικαιρότητα 21/3: Το ρωσικό υπερηχητικό που «καίει» τα μυαλά των Αμερικανών

Το νέο ρωσικό επίτευγμα της Αεροναυπηγικής που οι αμερικανοί δεν θέλουν να πιστέψουν

Αστρολογική επικαιρότητα 21/3: Το ρωσικό υπερηχητικό που «καίει» τα μυαλά των Αμερικανών

Η «Κόκκινη Αρκούδα βρυχάται»!

Η Ρωσία κατασκεύασε υπερ-αεροπλάνο το οποίο οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι είναι αδύνατο να κατασκευαστεί. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο η βιομηχανία όπλων της Ρωσίας σχεδίασε και ετοιμάζεται να βγάλει στην παραγωγή το υπερηχητικό-μεταγωγικό βαρέων οχημάτων αεροσκάφος PAK FA, ενώ όπως σημειώνει η Μόσχα, θα έχουν κατασκευαστεί 80 τέτοια σουπερ αεροπλάνα έως το 2024.

Το PAK FA είναι ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η αεροναυπηγική σε αεροσκάφη του μεγέθους του, την ώρα που η Ρωσία έχει αποφασίσει να επενδύσει 130 δισ. δολάρια για την εκσυγχρονισμό της αεροπορικής της ισχύος. Οι Αμερικανοί δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι η Ρώσοι μπορούν να κατασκευάσουν τέτοιων προδιαγραφών και μεγέθους αεροσκάφος, την ώρα που το πέμπτης γενιάς ρωσικό επιθετικό αεροσκάφος T-50, αντιμετωπίζει σχεδιαστικά και μηχανολογικά προβλήματα.

Πάντως τα στοιχεία που η Μόσχα διαρρέει για το νέο αεροσκάφη είναι άκρως εντυπωσιακά. Το ρωσικό υπερ-αεροπλάνο θα μπορεί να μεταφέρει 200 τόνους φορτίου σε απόσταση 4.350 μιλίων, δηλαδή 80 τόνους παραπάνω από το μεγαλύτερο αμερικανικό μεταγωγικό αεροσκάφος (C-5 Galaxy). Το RT (Ρωσικό Πρακτορείο Ειδήσεων) υποστηρίζει ότι το PAK FA θα μπορεί να μεταφέρει 400 T-14 Armata (!) ενώ όπως σημειώνεται θα λειτουργεί και με ηλεκτρική ενέργεια κάνοντας τους Αμερικανούς να «τρελαίνονται».

Στο αστρολογικό κομμάτι η παρουσίαση γίνεται με τον διελαύνοντα Ουρανό (τεχνολογία - αεροπλάνα) στον Κριό (πολεμική υπεροχή) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (δέος, μετασχηματισμοί) στον Αιγόκερω (φιλοδοξία, επικράτηση) δείχνοντας μας πως θα υπάρξουν αλλαγές στις ισορροπίες δυνάμεων με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved