Αστρολογική επικαιρότητα 17/3: Δείγμα πολιτικής ευφυΐας η συνάντηση του Τσίπρα με τον Πούτιν μετά τη Μέρκελ;

Η συνάντηση του Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ στις 23 Μαρτίου και με τον Βλαδίμηρο Πούτιν στις 8 Απριλίου

Αστρολογική επικαιρότητα 17/3: Δείγμα πολιτικής ευφυΐας η συνάντηση του Τσίπρα με τον Πούτιν μετά τη Μέρκελ;

Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές ...Κυρία Μέρκελ!

Στη Μόσχα μεταβαίνει ο Αλέξης Τσίπρας λίγες μέρες μετά τη συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο. Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Τα Νέα» το Κρεμλίνο απάντησε χθες το μεσημέρι θετικά σε σχετικό αίτημα της Αθήνας και έτσι η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ρώσο Πρόεδρο καθορίστηκε για τις 8 Απριλίου.
Ούτως ή άλλως οι δύο ηγέτες επρόκειτο να συναντηθούν στις 9 Μαΐου για τον εορτασμό στη Μόσχα των 70 χρόνων από τη νίκη κατά του άξονα, όμως η συνάντηση αυτή επισπεύσθηκε με πρωτοβουλία του Μαξίμου, καθώς διαμορφώνεται ασφυκτικό οικονομικό κλίμα για την Αθήνα.

*Ο χαρακτήρας σου εξαρτάται αποκλειστικά από τις θέσεις των πλανητών μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου. Ανακάλυψε κι εσύ το μαγικό κόσμο των αστρικών επιδράσεων*

Η κυβέρνηση Τσίπρα ποτέ δεν έκρυψε την πρόθεσή της για αναθέρμανση των σχέσεων των δύο χωρών, ενώ οι σχέσεις της Ε.Ε. με τη Μόσχα ήταν και το πρώτο πεδίο αντιπαράθεσης της νέας Ελληνικής κυβέρνησης με τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο.

Από αστρολογικής πλευράς, ο Αλέξης Τσίπρας με τον προοδευμένο Ωροσκόπο του που υποδεικνύει τις δράσεις τρίτων και το αντίκτυπο που έχουν επάνω του να ισούται με τον γενέθλιο άξονα Ερμή/Ουρανού (άμεση και επιτακτική λήψη αποφάσεων) δέχεται ιδιαίτερες πιέσεις που σημαίνει πως οι εταίροι προσπαθούν να «σύρουν» τον Έλληνα Πρωθυπουργό σε ένα μνημόνιο.

Από την άλλη, ο προοδευμένος Ήλιος του Αλέξη Τσίπρα ισούται με τον γενέθλιο πλανήτη της Uranian Astrology, τον Zeus, υποδεικνύοντας ότι θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά παίρνοντας ρίσκο.

Ως εκ τούτου, δεν το έχει σε τίποτα να απασφαλίσει την «χειροβομβίδα» της στροφής προς την Ρωσία και να αποδειχθεί ως άλλος γέροντας Σαμουήλ στο Κούγκι... της Ευρώπης.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved