Αστρολογική επικαιρότητα 14/3: Σαν σήμερα η υποτίμηση της δραχμής από τον Κώστα Σημίτη

Η υποτίμηση του ελληνικού νομίσματος κατά 14% με κεντρική ισοτιμία 357 δραχμές/ECU

Αστρολογική επικαιρότητα 14/3: Σαν σήμερα η υποτίμηση της δραχμής από τον Κώστα Σημίτη

Η Αρχή του τέλους της Ελληνικής οικονομίας!

Ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ανακοινώνει την υποτίμηση της δραχμής κατά 14%, προκειμένου η χώρα να ενταχθεί στο μηχανισμό στήριξης ισοτιμιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι άνοιξε ο δρόμος για την είσοδο της χώρας στην Ευρωζώνη. H νέα ισοτιμία της δραχμής με το ECU καθορίζεται στις 357 δραχμές.

Η χρηματαγορά αντέδρασε θετικά, καθώς τα επιτόκια στη διατραπεζική έπεσαν έξι έως επτά μονάδες, σημειώνονται εισροές συναλλάγματος πάνω από 450 εκατομμύρια δολάρια και παρατηρήθηκε έκρηξη στο Χρηματιστήριο, όπου ο γενικός δείκτης τιμών σημειώσει άνοδο 7,31%.
Ιδιαίτερα θετικά ήταν και τα σχόλια ξένων κυβερνήσεων και διεθνών οικονομικών οργανισμών και παραγόντων για την κίνηση της Ελλάδας να ενταχθεί η δραχμή στο σύστημα των ευρωπαϊκών ισοτιμιών.

*Ο καρμικός σου προορισμός είναι μοναδικός και σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους. Μάθε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις για να ανακαλύψεις το κάρμα σου*

Ήταν όμως πράγματι έτσι; Από αστρολογικής πλευράς φαίνεται πως η κίνηση για είσοδο της χώρα στο Ευρώ ήταν λάθος αφού ο προοδευμένος Άρης ισούταν με τον γενέθλιο υποθετικό πλανήτη της Uranian Astrogogy Admetos που σημαίνει τρόμος, όλεθρος και καταστολή και συνάμα συναντούσε τους άξονες Ποσειδώνα/Apollon (άξονας εξαπάτησης και κατάχρησης) προεικονίζοντας πως η Ελλάδα στο απώτερο μέλλον δεν θα συνεχίσει να υιοθετεί ως εθνικό νόμισμα το ευρώ διότι θα είναι δυσβάσταχτο.

*O αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για τις 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved