Αστρολογική επικαιρότητα 13/3: Μπερντ Ρίξινγκερ: «Το κατοχικό δάνειο πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποπληρωθεί...»

O πρόεδρος του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) είναι μαζί μας!

Αστρολογική επικαιρότητα 13/3: Μπερντ Ρίξινγκερ: «Το κατοχικό δάνειο πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποπληρωθεί...»

Μια τοποθέτηση που «καίει» τον Σόιμπλε και την Καγκελαρία!

Το θέμα των γερμανικών επανορθώσεων προς την Ελλάδα απασχολεί τα γερμανικά ΜΜΕ και με αυτή την αφορμή ο πρόεδρος του κόμματος Die Linke, Μπερντ Ρίξινγκερ παραχώρησε συνέντευξη στο πρώτο πρόγραμμα της Γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ΑRD.

Δήλωσε πως η μετατροπή του δανείου σε ευρώ πρέπει να γίνει από ειδικούς εμπειρογνώμονες και τόνισε ότι: «πρόκειται για ένα δάνειο, το οποίο δεν παραγράφεται και πως πρέπει να αποπληρωθεί».

*Ο καρμικός σου προορισμός είναι μοναδικός και σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους. Μάθε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις για να ανακαλύψεις το κάρμα σου*

Επιπροσθέτως, δίνει «πόντους» στα επιχειρήματα και στους χειρισμούς του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, που ζήτα ίδια συμφωνία για την χώρα μας ανάλογη με αυτή του 1953 για την Γερμανία. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εάν δει κανείς τις αναλογίες και εάν δει κανείς πως συμπεριφέρθηκε η διεθνής κοινότητα απέναντι στην Γερμανία τη δεκαετία του 1950 με τη Συμφωνία του Λονδίνου, βλέπει κανείς μια τεράστια διαφορά στον τρόπο που αντιμετωπίζει κανείς την Ελλάδα. Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι τα δισεκατομμύρια που δόθηκαν δεν πήγαν στους Έλληνες άλλα στη διάσωση των τραπεζών καθώς και ότι σήμερα πολλοί Έλληνες γίνονται ολοένα φτωχότεροι. Και εκεί θα πρέπει να κάνουμε κάτι».

Η δήλωση πραγματοποιείται με τον διελαύνοντα Ερμή (δηλώσεις, επικοινωνία) να συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Μηδενικής Κριού/Cupido της Ελλάδας που σημαίνει μια δήλωση υποστήριξης.

Έτσι σιγά - σιγά αυξάνονται οι συμμαχίες της χώρας μας εναντία στην πολιτική της λιτότητας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved