Αστρολογική επικαιρότητα 12/3: Το διάβημα της Αθήνας στο Βερολίνο για τις απαξιωτικές δηλώσεις του Σόιμπλε

Η Ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε διάβημα στη Γερμανία για τις προσβλητικές δηλώσεις του Σόιμπλε για τον Έλληνα ομόλογό του, Γιάνη Βαρουφάκη

Αστρολογική επικαιρότητα 12/3: Το διάβημα της Αθήνας στο Βερολίνο για τις απαξιωτικές δηλώσεις του Σόιμπλε

Από τις «καρπαζιές» και τα «yes sir» του παρελθόντος... στα διαβήματα!

Οι διελαύνοντες, Άρης (δράση) και Ουρανός (αντίδραση σοκαριστική, μη αναμενόμενη) στο ζώδιο του Κριού (ορμή και μαχητικότητα) είναι σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ερμή της Ελλάδος που δείχνει ότι η Ελλάδα σε διπλωματικό επίπεδο αφενός βρίσκεται σε εμπόλεμη φάση και αφετέρου ότι σε λεγόμενα και γραφόμενα που δημιουργούν εκνευρισμό η ανταπάντηση είναι μονόδρομος.

Υπό αυτές τις αστρολογικές επιρροές, η Ελληνική κυβέρνηση διάβημα στη Γερμανία για τις προσβλητικές δηλώσεις που έκανε ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών κος Σόιμπλε για τον Έλληνα ομόλογό του, κάνοντας λόγο για αντιδεοντολογική στάση, αφού ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αποκάλεσε «ανόητα αφελή» τον Γιάνη Βαρουφάκη.

*Αν η πραγματική επαφή με το Σύμπαν σε φοβίζει και ταυτόχρονα σε γοητεύει, γίνε ένα μαζί του μαθαίνοντας τη συμπαντική καρμική σου αποστολή*

Ο κ. Βαρουφάκης αρνήθηκε να σχολιάσει όσα είπε ο 72χρονος Γερμανός υπουργός, τονίζοντας ότι είναι πολιτική του απόφαση αλλά και στάση πολιτισμού να μη συμμετάσχει σε έναν ανταγωνισμό που οδηγεί όλους στο να είναι τυφλοί. «Δεν πρόκειται να πέσω στην παγίδα των κακών τρόπων», δήλωσε.

Πάντως, η Ελληνική πλευρά όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές ξεκαθαρίζει ότι πλέον «Καμία πρόκληση δεν θα μένει αναπάντητη».

Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι στη συναστρία των δύο ανδρών ο Άρης (προσβολή, επίθεση) του κ. Σόιμπλε είναι σε όψη αντίθεσης με τον Ήλιο (προσωπικότητα) στον Κριό (ηγετική, πρωτοπόρα) του κ. Βαρουφάκη ενώ συγχρόνως και ο Ουρανός (εκτόπιση, ρήξη) του κ. Σόιμπλε σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο του Γιάνη Βαρουφάκη, δείχνοντας ότι Γερμανός υπουργός δεν είναι ότι απλά δεν αντέχει την πύρινη, αγωνιστική και θαρραλέα προσωπικότητα του Έλληνα υπουργού αλλά ότι τον αποδιοργανώνει, τον κάνει να χάνει τον έλεγχο και να επιθυμεί την απαλλαγή του από αυτόν.

*Ο γενέθλιος αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

*Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι γεννημένος 24 3 1961

*Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι γεννημένος 18 9 1942

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved