Αστρολογική επικαιρότητα 10/3: Η ελληνική σημαία στο εξώφυλλο του «The Nation» - Διθυραμβικά σχόλια

«Η Ελλάδα ορθώνει το ανάστημά της - Επέλεξε να επιμείνει στη δημοκρατία της» γράφει στο εξώφυλλό του, έχοντας την ελληνική σημαία

Αστρολογική επικαιρότητα 10/3: Η ελληνική σημαία στο εξώφυλλο του «The Nation» - Διθυραμβικά σχόλια

Μέρα με την ημέρα η Ελλάδα κερδίζει συμμάχους!

Με εξώφυλλο την ελληνική σημαία και πρωτοσέλιδο τίτλο «Η Ελλάδα ορθώνει το ανάστημά της» κυκλοφορεί το Αμερικανικό περιοδικό, το παλαιότερο στις Ηνωμένες Πολιτείες, The Nation.

Το Τhe Nation είναι αφιερωμένο στο ελληνικό ζήτημα, σημειώνοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε ζωτικές παραχωρήσεις από την τρόικα και, κάνοντάς το, ίσως να άλλαξε το μέλλον της Ευρώπης». Σε εκτενές δημοσίευμα γίνεται ανασκόπηση των διαπραγματεύσεων μεταξύ της νέας ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών της χώρας, μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Επίσης, παρουσιάζονται οι πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις που οδήγησαν στη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην δυσαρέσκεια κάποιων από την αριστερή πλατφόρμα με την σημείωση πως «ο ΣΥΡΙΖΑ όμως, χρειάζεται και το φιλελεύθερο και το ριζοσπαστικό κομμάτι του, γιατί έχει μια διπλή εντολή: να τελειώσει τη λιτότητα και να αποκαταστήσει τα χαμένα δικαιώματα, μένοντας στην Ευρωζώνη.»
Θεωρεί σωστή την διαπραγματευτική τακτική της ελληνικής κυβέρνησης τονίζοντας «αυτό που έχει επιτύχει ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ορισμένες ζωτικής σημασίας παραχωρήσεις, πρώτα απ' όλα: χρόνο για να βάλει τέλος στην παράλογη απαίτηση για τεράστια πρωτογενή πλεονάσματα, καθώς και το δικαίωμα να παρουσιάσει το δικό του μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα. Αυτά αποτελούν μια νίκη μεγαλύτερη από ό, τι μπορεί να φαίνεται με την πρώτη ματιά και είναι αποτέλεσμα της θέλησης των Ελλήνων διαπραγματευτών να κρατήσουν μια πραγματικά ριζοσπαστική στάση, διακινδυνεύοντας τα πάντα. Με τον τρόπο αυτό, έχουν αλλάξει το μέλλον της Ευρωζώνης. Ρωγμές έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στο Τείχος του Βερολίνου. Το σκληροπυρηνικό υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας έχει αναγκαστεί να παραδεχτεί ότι δεν μπορεί να διαχωριστεί η πολιτική από την οικονομία».

Καταλήγοντας, σημειώνει στο άρθρο της ότι «μια μικρή χώρα επέλεξε να επιμείνει στη δημοκρατία της, παρά την αντίσταση από τις Βρυξέλλες, οξύνοντας την αντίφαση στην καρδιά της Ευρωζώνης. Έρχονται εκλογές στην Ισπανία, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, που επλήγησαν σκληρά από τη λιτότητα».

Στην Uranian Astrology ο πλανήτης που συμβολίζει τη δημοσιογραφία είναι o Poseidon ο οποίος από διέλευση συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Άρη/Cupido στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας δείχνοντας την υποστήριξη της χώρας μας από κάποια ΜΜΕ

*O γενέθλιος αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved