Αστρολογική επικαιρότητα 8/3: Φοβάται για τη ζωή του ο Όσκαρ Πιστόριους

Ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους φοβάται για τη ζωή του αν και έχει ειδικά προνόμια ως κρατούμενος...

Αστρολογική επικαιρότητα 8/3: Φοβάται για τη ζωή του ο Όσκαρ Πιστόριους

Χάνει το μυαλό του ο Πιστόριους; Φοβάται για τη ζωή του και δεν τρώει

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα!

Μπορεί ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους που εκτίει ποινή φυλάκισης για την δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ να έχει ειδικά προνόμια συγκριτικά με τους υπόλοιπους κρατουμένους της φυλακής, ωστόσο ο «θρύλος» της Νοτίου Αφρικής φοβάται για την ζωή του.
Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα, ο 29χρονος Πιστόριους δε δέχεται να καταναλώσει την τροφή που διανέμεται στην φυλακή υψίστης ασφαλείας Kgosi Mampuru II στην Πρετόρια, από τον φόβο ότι θα τον δηλητηριάσουν.

Για αυτό το λόγο, λοιπόν, τις τελευταίες δύο εβδομάδες τρέφεται αποκλειστικά με τρόφιμα που βρίσκονται σε κονσέρβες. Εξαιτίας της περιορισμένης πρόσληψης τροφής, μάλιστα, έχει χάσει αρκετά κιλά με αποτέλεσμα τα προσθετικά μέλη του να μην εφάπτονται στα πόδια του.
Με το ποσό των 12 ευρώ ημερησίως που του δίνεται στη φυλακή, ο Πιστόριους έχει αγοράσει μία σειρά από κονσέρβες με το παραδοσιακό φαγητό της Νοτίου Αφρικής, τσακαλάκα, το οποίο περιέχει λαχανικά, φασόλια και χυμό τομάτας και μπαχαρικά. Ανάμεσα στα προνόμια είναι: μονό κελί, επικοινωνία με το σπίτι του και μετά το πέρας του διαστήματος των 10 μηνών έκτιση της ποινής με κατ οίκον περιορισμό.
Στο αστρολογικό κομμάτι, ο διελαύνων Ποσειδώνας (ανασφάλεια, φοβίες, κίνδυνοι, δηλητήρια), είναι σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο του (ισονομία – κρίση ) στον Τοξότη (καλοπέραση) κυβερνήτη του 12ου οίκου (φυλακές) με αποτέλεσμα να αισθάνεται ότι η ευνοϊκή μεταχείρισή του στη φυλακή αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους υπόλοιπους κρατουμένους, σε σημείο να έχει υποψίες ότι θα τον δηλητηριάσουν.

*Ο Όσκαρ Πιστόριους έχει γεννηθεί στις 22 Νοεμβρίου 1986

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved