Αστρολογική επικαιρότητα 7/3: Καθιερώθηκε η Διεθνής μέρα Πιτόγυρου, από Θεσσαλονικείς

Οι Έλληνες ακόμα και στα δύσκολα έχουν χιούμορ και το αποδεικνύουν!

Αστρολογική επικαιρότητα 7/3: Καθιερώθηκε η Διεθνής μέρα Πιτόγυρου, από Θεσσαλονικείς

Να μια μέρα που μπορούμε να μονιάσουμε όλοι οι Έλληνες

Εμείς που ξέρουμε να τρώμε γιορτάζουμε τον δικό μας «Άγιο Βαλεντίνο»! Ως «Διεθνής Ημέρα Πιτόγυρου» ή «International eat a pitogyro day» προωθείται η 3η Μαΐου, όχι από τον ΟΗΕ αλλά από τους Θεσσαλονικείς!

Η καμπάνια για την παγκόσμια προβολή του ελληνικού «πιτόγυρου» γίνεται μέσω του facebook, με πάνω από 20 χιλιάδες άτομα να δηλώνουν μέχρι στιγμής την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στους «εορτασμούς».

«Αυτή η εκδήλωση έχει δημιουργηθεί για να τιμήσουμε την σπουδαία ανακάλυψη του πιτόγυρου. Φάτε γύρο because yolo» αναφέρεται εκτός των άλλων στην σελίδα των διοργανωτών.
Μετά την Θεσσαλονίκη και οι Πατρινοί ανακοίνωσαν ότι θα πάρουν μέρος σε αυτή την εκδήλωση για να... τιμήσουν το πιτόγυρο. Με χιουμοριστική διάθεση έγραψαν σε τοπική ιστοσελίδα «Αχαιοί, Αχαιές, ενάντια στο φασισμό που θέλει το Μάρτη μήνα προετοιμασίας για την έξοδο στις παραλίες, αντιστεκόμαστε ΟΛΟΙ και δηλώνουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας στα πιτόγυρα! Τιμήστε και εσείς αυτή την σπουδαία ανακάλυψη το πιτόγυρο!». Δεν ξέχασαν όμως να θυμηθούν και την κρίση που περνάμε υπενθυμίζοντας «Κεράσματα δεν ισχύουν!! Ο καθένας με το πιτόγυρο του!».

Από αστρολογικής πλευράς, η ανακοίνωση της «Διεθνούς Ημέρας» έγινε με τον διελαύνοντα Ερμή (επικοινωνία, νεολαία) στον Υδροχόο (μέσα κοινωνική δικτύωσης) σε εξάγωνο με τον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό (η απήχηση στην μάζα) στον Τοξότη (χιουμοριστική διάθεση) της Ελλάδας δείχνοντας πως οι Έλληνες ακόμα και στα δύσκολα δεν χάνουμε το χιούμορ μας.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved