Αστρολογική επικαιρότητα 4/3: Οι αντιδράσεις του Πανούση για τη διαρροή εγγράφου και η σύλληψη του παιδεραστή

Το σερί των επιτυχημένων προβλέψεων του astrology.gr συνεχίζεται!

Αστρολογική επικαιρότητα 4/3: Οι αντιδράσεις του Πανούση για τη διαρροή εγγράφου και η σύλληψη του παιδεραστή

Αστρολογική επιβεβαίωση 1: Θύελλα αντιδράσεων για τη νέα εγκύκλιο στο μεταναστευτικό

Στο άρθρο «Οι χρησμοί Μαρτίου 2015 για την Ελλάδα» γράφουμε ότι αυτόν τον μήνα «ορισμένοι θα εγείρουν έντονα ζητήματα με αλλοδαπούς» και αλαλούμ δημιουργήθηκε το βράδυ της Τρίτης με αφορμή διαρροή έγγραφου που ανέφερε πως υπάρχει υπηρεσιακή εντολή να μην συλλαμβάνονται στο εξής οι παράνομοι μετανάστες.

Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Κος Πανούσης φέρεται να εισηγείται για τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στα κέντρα κράτησης και δεν απασχολούν τις Αρχές, να αφεθούν ελεύθεροι με «φύλλο πορείας» διάρκειας 30 ημερών, έτσι ώστε να αποφασίσουν σε ποια χώρα επιθυμούν να μετακινηθούν.

Οι σχετικές διαρροές προκάλεσαν την αντίδραση του Υπουργού, ο όποιος, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης επί του θέματος, έκανε λόγο για «ζούγκλα παραπληροφόρησης» και δήλωσε ότι για το κείμενο αυτό δεν είχε ενημερωθεί η ηγεσία του υπουργείου και της αστυνομίας, τονίζοντας: «δεν μπορεί ένας ταξίαρχος να παίρνει τέτοιες αποφάσεις». Επίσης, διευκρίνισε ότι ακόμα δεν ανακοινωθεί η μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης και διερωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν να λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις;».

Αστρολογική επιβεβαίωση 2: Σύλληψη παιδεραστή που ψάρευε παιδιά μέσω facebook

Στα Σεληνιακά Φαινόμενα Μαρτίου 2015 που αναρτήθηκαν στις 19 Φεβρουαρίου 2015 είχαμε γράψει πως «Υποθέσεις περίεργες ή γρίφοι, θέματα με εξαρτήσεις, ασέλγειες και νεφελώδη δυσάρεστα γεγονότα θα σοκάρουν ή θα απασχολήσουν».

Την Κυριακή έγινε επ' αυτοφώρω σύλληψη παιδεραστή στο Περιστέρι ενώ είχε επιβιβάσει ένα αγοράκι 13 ετών στο φορτηγάκι του, με σκοπό να το αποπλανήσει. Μέσα στο όχημα βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση και συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2014 για αποπλάνηση και βιασμό 14χρονης.
Ο 40χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης «Chat Scanning», όπου ελέγχονται χώροι επικοινωνίας και ανταλλαγής μηνυμάτων στο διαδίκτυο, με στόχο την καταπολέμηση παιδικής πορνογραφίας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved