Αστρολογική επικαιρότητα 27/2: Πρόβλημα στην πληρωμή των δόσεων ΔΝΤ & ΕΚΤ σύμφωνα με το Βαρουφάκη

Σε χρηματοδοτική ασφυξία η Ελλάδα

Αστρολογική επικαιρότητα 27/2: Πρόβλημα στην πληρωμή των δόσεων ΔΝΤ & ΕΚΤ σύμφωνα με το Βαρουφάκη

Γιάνης Βαρουφάκης: Δεν έχουμε να πληρώσουμε ούτε το ΔΝΤ, ούτε την ΕΚΤ!

Για προβλήματα αναφορικά με την πληρωμή των δόσεων προς την ΕΚΤ και ΔΝΤ έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, όπως μεταδίδει το Reuters. «Δεν θα έχουμε προβλήματα ρευστότητας για τον δημόσιο τομέα. Αλλά σίγουρα θα έχουμε πρόβλημα στην πληρωμή των δόσεων στο ΔΝΤ τώρα και στην ΕΚΤ τον Ιούλιο» δήλωσε σε αθηναϊκό ραδιόφωνο. Οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδος είναι άμεσες και ιδιαίτερα πιεστικές αφού μέχρι τον Αύγουστο η Ελλάδα πρέπει να αποπληρώσει περί τα 9 δις € σε τόκους, δόσεις και τοκοχρεολύσια.

Η δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη έρχεται να υποδείξει με τρόπο εκκωφαντικό ότι η κατάσταση στα ταμεία δεν είναι τόσο καλή όσο μας λέγανε οι της προηγούμενης κυβέρνησης και συνάμα πως η Ελλάδα, εμμέσως πλην σαφώς, θα κοιτάξει τα του οίκου της καθώς η κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού της προκαλεί «πονοκέφαλο».

Από αστρολογικής πλευράς, ο διελαύνων Ουρανός (ξαφνικά γεγονότα) κυβερνήτης του 8ου οίκου (δάνεια, πιστώσεις, οικονομικά μέτρα) στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας δημιουργεί ένα ταυ-τετράγωνο με τον διελαύνοντα Πλούτωνα (επιβολή) στον 7ο οίκο (οι συμβάσεις) και τον Ωροσκόπο (η χωρά ως υπόσταση), δείχνοντας την οικονομική θηλιά στο λαιμό της χώρας.

*Ο χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος στις 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved