Αστρολογική επικαιρότητα 21/2: Μάννα εξ ουρανού οι 100 δόσεις για τη ρύθμιση χρεών

Ρυθμίσεις για τους φορολογούμενους από το υπουργείο Οικονομικών και η ανάδειξη των πιο σέξι ελληνίδων πολιτικών από το αμερικανικό playboy...

Αστρολογική επικαιρότητα 21/2: Μάννα εξ ουρανού οι 100 δόσεις για τη ρύθμιση χρεών

Μέτρα ανάσας από το Υπουργείο Οικονομικών με 100 δόσεις

Λίγα απ' όλους!

Με τη νέα ρύθμιση που εξήγγειλαν οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, η κυβέρνηση δίνει ισχυρό κίνητρο σε 3,5 εκατομμύρια νοικοκυριά και 450.000 επιχειρήσεις που έχουν χρέη προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν τουλάχιστον τα 20 ευρώ της ελάχιστης μηνιαίας δόσης που τους ζητάει το δημόσιο, για να βάλουν σε μια σειρά τα χρέη τους και να αποκτήσουν ξανά φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Για τα χρέη έως 31.12.2014 προβλέπονται μεγάλες μειώσεις των προσαυξήσεων και 100 δόσεις. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών μειώνεται η ελάχιστη δόση για υπαγωγή στη ρύθμιση των 100 δόσεων στα 20 ευρώ (10 ευρώ υπό προϋποθέσεις) από 50 ευρώ που ίσχυε. Τα μέτρα αυτά έρχονται ως ''μάννα εξ ουρανού" για εταιρείες και φυσικά πρόσωπα που τόσο καιρό, ελέω της ύφεσης, αδυνατούσαν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας (24/7/1974), μέσα από το πρίσμα της Uranian Astrology ο προοδευμένος άξονας Σελήνης/Ζευς που υποδεικνύει την κρατική μέριμνα και πρόνοια συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Μεσουρανήματος/KRONOS και Βορείου Δεσμού/Δία δείχνοντας κυβερνητικά μέτρα για οικονομική ανακούφιση του κόσμου.

Playboy: Εύα Καϊλή και Άντζελα Γκερέκου στις 10 ομορφότερες γυναίκες πολιτικούς του πλανήτη

Δέκα με τόνο!

Το Playboy είναι ένα περιοδικό το οποίο είναι κάτι αντίστοιχο με το National Geographic αφού αμφότερα σου επιτρέπουν να δεις πολλά «μέρη» που ποτέ δε θα επισκεφτείς. Αυτόν τον καιρό, εντόπισε τις 10 γυναίκες πολιτικούς, υπουργούς και μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που «τρελαίνουν» κόσμο! Κάποιες από αυτές μάλιστα, έχουν ασχοληθεί με το μόντελινγκ, την ηθοποιία και την τηλεπαρουσίαση. Οι Ελληνίδες, Εύα Καϊλή και Άντζελα Γκερέκου δε θα μπορούσαν να λείπουν από το Top 10 του Playboy, με την πρώτη να συγκρίνεται με την... Σαρλίζ Θερόν και τη δεύτερη να... κατακτά την κορυφή, ούσα στην πρώτη θέση! Η Εύα Καϊλή διαθέτει στον γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη μια πολυαστρία πλανητών στο ζώδιο του σέξι και ανυπέρβλητα ελκυστικού Σκορπιού (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) ενώ ο Ήλιος (το φυσικό σώμα, προσωπικότητα) είναι στην 2η μοίρα που όπως έχουμε τονίσει είναι η μοίρα της Υπέρτατης Ισχύος. Τώρα όσον άφορα την κάτοχο της πρώτης θέσης, την Άντζελα Γκερεκου, διαθέτει στον γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη τον Άρη (δράση, σεξουαλικότητα) στο ζώδιο του Καρκίνου (θηλυκότητα) στην μοίρα της υπέρτατης ισχύος (2η μοίρα) σε όψη τρίγωνου με τον Ποσειδώνα (γοητεία) στον Σκορπιό (εξαιρετικά δυνατός ερωτισμός). Μάλλον οι πλανητικές επιρροές σε συνδυασμό με το ελληνικό DNA είναι αχτύπητος συνδυασμός!

*Η Αντζελα Γκερέκου είναι γεννημένη στις 15 Απριλίου 1959

*Η Ευα Καιλή είναι γεννημένη στις 26 Οκτωβρίου 1978

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved