Αστρολογική επικαιρότητα 3/2: Σαν σήμερα η ίδρυση του Ελληνικού Κράτους

Τα γενέθλια της σύστασης του Ελληνικού κράτους και η αφαίρεση του Χρυσού Κλειδιού της Πόλης της Πάφου από τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Αστρολογική επικαιρότητα 3/2: Σαν σήμερα η ίδρυση του Ελληνικού Κράτους

Σαν σήμερα ιδρύθηκε η Ελλάδα ως κράτος με το Πρωτόκολλο Ανεξαρτησίας του Λονδίνου το 1830

Τότε ιδρυθήκαμε, σήμερα ξαναγεννιόμαστε! 3/2/1830 οι τρεις μεγάλες δυνάμεις της εποχής (Αγγλία, Ρωσία, Γαλλία) υπέγραψαν το Πρωτόκολλο Ανεξαρτησίας στο Λονδίνο και η Ελλάδα αναγνωρίστηκε επισήμως ως κράτος. Πολλά έχουν ακουστεί ως προς την ώρα τέλεσης του συμβάντος και έτσι η πλειονότητα των Ελλήνων αστρολόγων χρησιμοποιεί ως ώρα γεννήσεως το συμβατικό 12 το μεσημέρι. Με βάση μελέτη δική μου άλλα και άλλων αστρολόγων η Ελλάδα έχει Ωροσκόπο στις 24ο 52΄του Ταύρου και, με αφορμή τα σημερινά της γενέθλια, ακολουθεί ανάλυση για το 2015. Στον ετήσιο αστρολογικό χάρτης της Ελλάδας (ή αλλιώς ηλιακή επιστροφή) για το 2015 διακρίνει κανείς την παρουσία του πλανήτη της αλλαγής, του Ουρανού, στον 1ο οίκο (εικόνα του κράτους και δράσεις αυτού) που δείχνει μια χρονιά αλλαγών στον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ουρανός με τον πανίσχυρο Πλούτωνα στον 10ο οίκο δείχνει πως η μάχη δεν θα είναι εύκολη, αφού ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι σε θέση έξαρσης, τόσο από ζώδιο όσο και από οίκο, ενώ είναι κυβερνήτης του 8ου οίκου (οικονομικά θέματα, φορολόγηση, δάνεια) και δείχνει τον αγώνα που θα δοθεί σχετικά με αυτά τα θέματα. Αυτό που ανησυχεί είναι η παρουσία του Κρόνου στον 8ο οίκο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 12ο οίκο που δείχνει πως σε οικονομικά θέματα (8ος οίκος) θα περάσει η χώρα μια δοκιμασία (12ος οίκος) ενώ θα υπάρξει και έντονο παρασκήνιο σε σχέση με αυτά (12ος). Ως εκ τούτου, συμπεραίνουμε πως η χώρας μας κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς θα περάσει πολύ δύσκολα σε οικονομικά θέματα, παρά το γεγονός ότι η ζεστή και γενναιόδωρη Σελήνη στον Λέοντα σε όψη τριγώνου με τον ετήσιο ωροσκόπο στο ζώδιο, των νέων ξεκινημάτων, του Κριού, δείχνει πως θα γίνει η αρχή για να υπάρξουν παροχές και φοροελαφρύνσεις. Στα θετικά της χρονιάς, θα πρέπει να προσμετρηθεί ότι παρά τις δυσκολίες (Κρόνος) ο κόσμος (Σελήνη) θα είναι αισιόδοξος (στον Λέοντα) και σθεναρός (σε τρίγωνο).

*Η ανάλυση έγινε με βάση τον αστρολογικό χάρτη της ηλιακής επιστροφής, της ίδρυσης τους ελληνικού κράτους, (3 Φεβρουαρίου 1830)

image

Η πόλη της Πάφου παίρνει πίσω από τον Άκη Τσοχατζόπουλο το «χρυσό κλειδί» της πόλης

Περασμένα μεγαλεία! Το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου αποφάσισε ομόφωνα προ διημέρου να αφαιρέσει το Χρυσό Κλειδί της πόλης από τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, επί κυβέρνησης Κώστα Σημίτη, είχε τιμηθεί με το Χρυσό Κλειδί της πόλης από το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάφου της Κύπρου σε ειδική συνεδρία στις 14 Οκτωβρίου 1997. Η απόφαση του Δήμου Πάφου για αφαίρεση της ανώτατης τιμητικής διάκρισης της πόλης, έγινε μετά την φυλάκιση του πρώην υπουργού για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για δωροληψία και μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα αλλά και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Ο διελαύνων Πλούτωνας (απώλεια) στον Αιγόκερω (τιμητική διάκριση) συνάντησε σε όψη συνόδου τον γενέθλιο Χείρωνα (ζημίωση) στον Αιγόκερω (φήμη) του Άκη Τσοχατζόπουλο,υ δείχνοντας ότι η απώλεια της τιμητικής διάκρισης της Πάφου σιγόβραζε εδώ και καιρό και ήρθε μετά τις καταδικαστικές αποφάσεις κατά του πρώην υπουργού που έπληξαν το κύρος του... προκειμένου να αποκατασταθεί το κύρος της πόλης.

*Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι γεννημένος στις 31 Ιουλίου 1939

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved