Εκλογές 2015: Όλες οι προβλέψεις του astrology.gr

Οι αστρολόγοι μας μελέτησαν τους γενέθλιους χάρτες κομμάτων και αρχηγών και έχουν βγάλει συμπεράσματα...

Εκλογές 2015: Όλες οι προβλέψεις του astrology.gr

Θα έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση το βράδυ της Κυριακής; Ποιοί πολιτικοί θα μπουν στη Βουλή και ποιοί θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με το νόμο;

Μετράμε αντίστροφα για την ώρα που θα μιλήσει η κάλπη, και καθώς οι αστρολογικές μας προβλέψεις έχουν ολοκληρωθεί, ήρθε η ώρα να μαζέψουμε σε ένα κείμενο όλες τις αστρολογικές εκτιμήσεις για τις Βουλευτικές Εκλογές με τις οποίες μας κάνει ποδαρικό το 2015.

Εκλογές 2015: Αστρολογικό exit poll

exit poll 2312015

Για εκπλήξεις προειδοποιεί και ο Karl Heinz Ottinger στο άρθρο του: Η εκλογική διαδικασία ασκείται με Ερμή ανάδρομο στον επικοινωνιακό και αέρινο Υδροχόο και τη Σελήνη στον ορμητικό Κριό, η οποία ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει δύσκολες όψεις με τον ανατρεπτικό Ουρανό αλλά και τον σκοτεινό Πλούτωνα. Διάβασε περισσότερα για όλα τα κόμματα και όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, εδώ.

Τα υπόλοιπα άρθρα του αφιερώματός μας στις Εκλογές 2015 έχουν την υπογραφή του Γιάννη Ριζόπουλου.

Αλέξης Τσίπρας: Εκφραστής μιας νέας εποχής

tsipras 2312015

Ο -Λέων- αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει "άστρο" και πηγαίνει "για το Μαξίμου ολοταχώς", όμως το κρίσιμο ερώτημα των ημερών είναι το αν μιλάμε για αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ ή όχι. Η απάντηση του αστρολόγου μας είναι: "Ναι, αλλά πότε;". Περισσότερα εδώ.

Αντώνης Σαμαράς: Τα ακόμη πιο δύσκολα έρχονται

samaras 2312015

Από το Μάιο του 2013, από τις σελίδες του astrology.gr ο έμπειρος αστρολόγος μας προειδοποιούσε πως, παρόλο που δεν ήταν προδιαγεγραμμένη (καθώς υπάρχει πάντα και ο παράγοντας της ελεύθερης βούλησης), αστρολογικά πάντως η πτώση του -Δίδυμου- Αντώνη Σαμαρά ήταν δρομολογημένη. Περισσότερα εδώ.

ΚΚΕ, Ποτάμι και Χρυσή Αυγή: Οι μνηστήρες της τρίτης θέσης

potami avgi kke 2312015

Ως το μεγάλο αστρολογικό φαβορί για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στις προτιμήσεις του κόσμου, χαρακτηρίζει ο Γιάννης Ριζόπουλος τη Χρυσή Αυγή. Για το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη προβλέπει εσωκομματική κρίση μέχρι τις αρχές του 2016, ενώ αυτό που τονίζει είναι πως αν ξαναγίνουν εκλογές το φθινόπωρο, το Ποτάμι κινδυνεύει με εξαφάνιση (ο ίδιος ο κ. Θεοδωράκης έχει άστρο, δεν θα πάει χαμένος). Όσο για τον τρίτο μονομάχο, προβλέπει μια συμπίεση της επιρροής του κ. Κουτσούμπα και των ποσοστών του ΚΚΕ. Περισσότερα εδώ.

Ευάγγελος Βενιζέλος - Γιώργος Παπανδρέου: Για μια θέση στον ήλιο

beni gap 2312015

Σχετικά με τον πράσινο "εμφύλιο", τα αποτελέσματα της μελέτης των αστρολογικών χαρτών των δύο μονομάχων είναι αναμενόμενα. Ο μεν Ευάγγελος Βενιζέλος παλεύει σκληρά για την είσοδό του στη Βουλή, ο δε Γιώργος Παπανδρέου προσπερνά με θράσος και χαρακτηριστική ευκολία τις ευθύνες του για την κατάσταση της χώρας και διεκδικεί την ψήφο του λαού. Θα τα καταφέρουν; Περισσότερα εδώ.

Πάνος Καμμένος και Γιώργος Καρατζαφέρης: Οι κληρονόμοι

kammenos karatz 2312015

Ταύρος και Λέων, αντίστοιχα, οι δυο πρώην ένοικοι της "γαλάζιας πολυκατοικίας" έχουν αποδειχτεί "σκληρά καρύδια". Θα τα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή; Περισσότερα εδώ.

Για περισσότερα θέματα σχετικά με τις εκλογές, μπορείς να διαβάσεις στη στήλη Αστρολογική Επικαιρότητα, εδώ.

Πάντως, ανήμερα των εκλογών, δεν θα πρέπει να μας εκπλήξουν ξαφνικά γεγονότα, επεισόδια και εντάσεις που θα ταράξουν το ήρεμο και δημοκρατικό κλίμα το οποίο είναι απαραίτητο και ουσιαστικό κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ημέρα των εκλογών, και την καρμική χροιά των πλανητικών επιδράσεων, μπορείς να ακούσεις και τη Μπέλλα Κυδωνάκη να εξηγεί στους ακροατές του Hit 88.9, εδώ.

Για πιο ανάλαφρα θέματα, διάβασε κάποια παλιότερα άρθρα μας:

Πως ψηφίζουν τα 12 ζώδια;

Οι 12 αναποφάσιστοι του ζωδιακού!

Αλήθεια, ποιόν πλανήτη θα ψήφιζες;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved