Εκλογές 2015: Πάνος Καμμένος και Γιώργος Καρατζαφέρης - Οι κληρονόμοι

Αστρολογική εκτίμηση του Γιάννη Ριζόπουλου για τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ και τον Γιώργο Καρατζαφέρη και το ΛΑΟΣ

Εκλογές 2015: Πάνος Καμμένος και Γιώργος Καρατζαφέρης -  Οι κληρονόμοι

Οι προοπτικές των ΑΝΕΛ και του ΛΑΟΣ

Τόσο ο κ Καμμένος, όσο και ο κ Καρατζαφέρης υπήρξαν διαπρεπείς ένοικοι της «δεξιάς πολυκατοικίας». Κι αν οι εξελίξεις των τελευταίων ετών τους εξώθησαν να... μετακομίσουν σε άλλες γειτονιές, δεν παραιτήθηκαν ποτέ από τα... κληρονομικά τους δικαιώματα!

Αμφότεροι πέρασαν από σαράντα κύματα, ουσιαστικά αποδεκατίστηκαν από πολλά προβεβλημένα στελέχη τους αλλά η σταθερή ποιότητα του ζωδίου τους (Ταύρος ο πρώτος και Λέων ο δεύτερος) συνηγορεί στο ότι πρόκειται για «σκληρά καρύδια».

Και αμφότεροι μέσα στο 2015, με προμετωπίδα το «ο επιμένων νικά» αλλά και την βοήθεια του διελαύνοντα Δία, ο οποίος ανήμερα των εκλογών «φλερτάρει» με τον γενέθλιο Ήλιο τους, διεκδικούν έναν νέο ρόλο στην κοινοβουλευτική ζωή του τόπου: Να γίνουν οι «πύροι ασφαλείας» σε μια κατά την κρίση τους επικίνδυνη ταλάντευση της χώρας.
Ο Πάνος Καμένος, ως κυβερνητικός εταίρος σε μια αμιγώς αντιμνημονιακή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και ο Γιώργος Καρατζαφέρης ως γνήσιος εκφραστής της δεξιάς παράταξης.

Θα τα καταφέρουν;

Πολιτικά ο κ Καμμένος ποντάρει πολλά στην σταθερή του στάση, που σίγουρα παρέχει μια αίσθηση ασφάλειας στους ψηφοφόρους, ενώ αντίστοιχα ο κ Καρατζαφέρης έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για τις πολλές επιβεβαιωμένες εκτιμήσεις του, σχετικά με την πορεία των πραγμάτων.

Αστρολογικά, οι προοπτικές τους δεν είναι διόλου κακές, ιδιαίτερα σε σχέση με τις δημοσκοπικές μετρήσεις, που τους θέλουν να κινούνται «μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας».
Μάλιστα η διαφαινόμενη κρίση στην Νέα Δημοκρατία μπορεί να τους τροφοδοτήσει με επιπλέον ψήφους, από ψηφοφόρους που μέχρι πρότινος ήταν εγκλωβισμένοι σε πολωτικά διλήμματα, με αποτέλεσμα τα ποσοστά τους να είναι ανώτερα του αναμενομένου.

Και δεν αναφέρομαι μόνον σε αυτές τις εκλογές αλλά και τις... άλλες που θα γίνουν μέσα στη χρονιά. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους κι αν επιβεβαιωθεί η εκτίμηση μου για φθινοπωρινές εκλογές, τόσο ο κ Καμμένος, όσο και ο κ Καρατζαφέρης θα μπορέσουν να εδραιώσουν την θέση τους, έχοντας απεμπλακεί και από τα τελευταία... απόνερα μιας Κρόνιας επιρροής.

Ο πρώτος θα απαλλαγεί από αυτήν τον Μάιο κι ο δεύτερος τον Αύγουστο. Μετά τα γενέθλια τους δηλαδή, θα αποκτήσουν μεγαλύτερη άνεση στις κινήσεις τους, «αυγατίζοντας» ακόμη περισσότερο την εκλογική επιρροή τους και ασκώντας τα... κληρονομικά τους δικαιώματα!
Μέχρι τα γενέθλια τους πάντως, έχοντας να αντιμετωπίσουν μια παράλληλη επιρροή Δία και Κρόνου (σε έναν απλοποιημένο κώδικα ο Κρόνος σηματοδοτεί απώλειες και κρίσεις, ενώ ο Δίας κέρδη κι επιτυχίες), είναι δύσκολο να έχουν αυτό που θέλουν, όπως το θέλουν. Πρακτικά καλούνται να διαχειριστούν μια εναλλαγή ευχάριστων και δυσάρεστων εξελίξεων για τους ίδιους, κάτι που θυμίζει την γνωστή ιστορία με το νερό στο ποτήρι: Μπορεί κάποιος να το δει είτε ως μισοάδειο, είτε ως μισογεμάτο.

Διάβασε επίσης:

Εκλογές 2015: Αστρολογικό exit poll

Εκλογές 2015: Όλες οι προβλέψεις του astrology.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved