Αστρολογική επικαιρότητα 21/1: Σώθηκαν οι τράπεζες και όχι οι Έλληνες

Οι αναφορές του Βρετανικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού, Jubilee Debt Campaign στη La Repubblica περί χρέους και τραπεζών και η υποψηφιότητα του Βαζέχα με τους ΑΝΕΛ

Αστρολογική επικαιρότητα 21/1: Σώθηκαν οι τράπεζες και όχι οι Έλληνες

Το δημοσίευμα της «La Repubblica» για τη μελέτη της Jubilee Debt Campaign

«Αθήνα, οι κατηγορίες στην Τρόικα: σώθηκαν οι τράπεζες και όχι οι Έλληνες»! Έτσι τιτλοφορεί άρθρο της η ιταλική εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα, το οποίο δημοσιεύει στην διαδικτυακή της πύλη, με αναφορά σε μελέτη της βρετανικής, μη κυβερνητικής οργάνωσης, Jubilee Debt Campaing. Το πρόγραμμα διάσωσης, δημιουργήθηκε για να σωθεί ο χρηματιστικός τομέας, μεταθέτοντας το χρέος από τον ιδιωτικό στον δημόσιο τομέα. Λιγότερο από το 10% των διακοσίων σαράντα δισεκατομμυρίων ευρώ που δόθηκαν υπό την μορφή δανείου στην Ελλάδα, κατέληξε πραγματικά στους πολίτες. Με τα υπόλοιπα πληρώθηκαν οι τόκοι ή στηρίχθηκε ο τραπεζικός τομέας. Σύμφωνα με τον βρετανικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό: «αν η Διάσκεψη για το Χρέος αποτύχει δεν θα υπάρξει πρόβλημα, διότι η Αθήνα θα μπορούσε να κηρύξει χρεοκοπία, μένοντας όμως εντός του ευρώ, με ευνοϊκές επιπτώσεις για το ΑΕΠ». Παράλληλα με όλα αυτά ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Μάσσιμο Ντ΄Αλέμα, μεταξύ των άλλων, δήλωσε: «Ελπίζω ο ελληνικός λαός να αντιδράσει κατά των άδικων πολιτικών που του έχουν επιβληθεί. Διάβασα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, οι οποίες περιέχονται σε πρόσφατο βιβλίο - συνέντευξη». Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου (αποκαλύψεις) και εντός του 8ου οίκου (τραπεζικό σύστημα) με βάση το αξίωμα των 5 μοιρών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Μεταπολίτευσης φέρνει σχετικά ζητήματα στην επιφάνεια που αποσκοπούν στην «έγερση» του λάου αφού η Νέα Σελήνη είναι και σε όψη τριγώνου με την γενέθλια Σελήνη (το πλήθος) που βρίσκεται ενός του 4ου οίκου (το ξεκίνημα).

*Ο αστρολογικός χάρτης της Μεταπολίτευσης είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

Εκλογές 2015: Φουλ επίθεση με Βαζέχα οι ΑΝ.ΕΛ

Θα είναι άραγε κανονιέρης και στα Βουλευτικά έδρανα; Στους Ανεξαρτήτους Έλληνες εντάχθηκε ή «μετεγγράφηκε» για να χρησιμοποιήσουμε και την ποδοσφαιρική ορολογία ο πρώην κανονιέρης του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα. Την είδηση ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, την Παρασκευή 19/12. Από τα γήπεδα ποδοσφαίρου λοιπόν και την «στρογγυλή θεά», ο 50χρονος πλέον Βαζέχα μεταπηδάει στην κεντρική πολιτική σκηνή. Στην ερώτηση γιατί επέλεξε τους ΑΝΕΛ απάντησε πως «Ακολουθώ το πρόγραμμα της παράταξης και θεωρώ πως είναι εξαιρετικό. Συμφωνώ και θέλω να το στηρίξω» ενώ τόνισε ότι είναι αδιανόητο το γεγονός ότι δυο τόσο ιστορικές ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ δεν έχουν γήπεδο. Ο Κριστόφ Βαζέχα έχει τον διελαύνοντα Ουρανό (ξαφνικά και αναπάντεχα θετικά) να πραγματοποιεί όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Ερμή του (νέα - ανακοινώσεις). Παράλληλα, η Σελήνη (πλήθος-δημοτικότηταα) της ημέρας των εκλογών είναι σε ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον γενέθλιο του Ερμή ενισχύοντας τις πιθανότητες εισόδου του Κριστόφ Βαζεχα στην Βουλή. Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του που φιλοξενεί το newsbomb.gr.

*O Κριστοφ Βαζεχα είναι γεννημένος στις 17 Νοεμβρίου 1964

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved