Αστρολογική επικαιρότητα 20/1: Επιβεβαιώθηκαν αστρολογικά οι υποκλοπές στα πολιτικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Η επιβεβαίωση για τους κοριούς στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων και η αντίδραση των Αυστραλών ομογενών για την νέα ταινία του Ράσελ Κρόου

Αστρολογική επικαιρότητα 20/1: Επιβεβαιώθηκαν αστρολογικά οι υποκλοπές στα πολιτικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Αστρολογική επιβεβαίωση! Κοριοί και υποκλοπές στο αρχηγείο του ΣΥΡΙΖΑ και την κατοικία του Αλέξη Τσίπρα

Όπου πάει ο Τσίπρας... να σου και ο «κοριός»! Στους παλμούς της σημερινής Νέας Σελήνης στον Υδροχόο (τεχνολογία, αποκαλύψεις) στον 8ο οίκο (μυστικές καταγραφές, υπηρεσίες) του αυτοτελή αστρολογικού χάρτη της με συνταγμένες Αθήνας που υποδεικνύει αποκαλύψεις σχετικά με κοριούς και υποκλοπές. Σύμφωνα με δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας η ειδική συσκευή Cryptophone 500 εντόπισε σημάδια υποκλοπών και παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων στα πολιτικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων αλλά και τις περιοχές που διαμένουν οι πολιτικοί αρχηγοί τους και ο Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα, για τον Αλέξη Τσίπρα που τα αστρολογικά δεδομένα μου έχουν υποδείξει ότι είναι το πρόσωπο για του οποίου τις συνομιλίες και τις κινήσεις «καίγονται» περισσότερο κάποιοι, στο άρθρο με τίτλο «2015: Διεθνείς εξελίξεις και Πολιτικές προβλέψεις για την Ελλάδα» αναρτημένο από τις 14 Δεκεμβρίου διαβάσατε στο astrology.gr ότι «Ο Άρης του ετησίου μιλά για κάποιους που θα επιχειρήσουν να πάρουν το αίμα τους πίσω. Για αυτό και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να έχει αυξημένα μέτρα ασφαλείας και να προσέχει τις επικοινωνίες του αλλά και την αλληλογραφία του.». Και φυσικά, επαληθευτήκαμε!

Σάλος στους Αυστραλούς ομογενείς με τη νέα ταινία του Ράσελ Κρόου

Πως μπορεί να σε «κάψει» ο σεναριογράφος! Σάλο στις τάξεις της ομογένειας της Αυστραλίας έχει προκαλέσει η νέα ταινία του Ράσελ Κρόου. Σύμφωνα με ομογενείς, στην πρώτη σκηνοθετική προσπάθεια του Κρόου με θέμα την εκστρατεία της Καλλίπολης («The Water Diviner» ο τίτλος της ταινίας) οι γηγενείς Έλληνες και Αρμένιοι, απεικονίζονται ως βάρβαροι κι αιμοβόροι κατακτητές, κι όχι ως αμυνόμενοι στην αιματηρή εκστρατεία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας του 1914. Η ταινία του Κρόου έκανε πρεμιέρα τα Χριστούγεννα στην Αυστραλία. Με βάση το δημοσίευμα που υπογράφει ο Δρ. Παναγιώτης Διαμαντής, Καθηγητή Ιστορίας (ειδικευόμενος στις γενοκτονίες) στο πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ στην αγγλική έκδοση του «Νέου Κόσμου», οι Έλληνες στην ταινία χαρακτηρίζονται ως «Ο Στρατός του Σατανά», ως εχθροί και προδότες των Αυστραλών και οι ορθόδοξες εκκλησίες απεικονίζονται ως στρατόπεδα συγκέντρωσης και φυλακές. Αυτό συνιστά καταπάτηση κάθε ιστορικής λογικής αφού στην προσπάθεια να περάσουν ένα αντιπολεμικό κλίμα «κατέληξαν να εμφανίζουν τα θύματα ως θύτες και τους σφαγιαζόμενους ως βαρβάρους». Ο διάσημος ηθοποιός και πλέον σκηνοθέτης έχει από διέλευση τον Ποσειδώνα (ψευδαίσθηση, πλάνη, λάθη, υποκειμενικότητα) στον 1ο οίκο (προσωπική οπτική για τα πράγματα, νέα αρχή) σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ουρανό (αντιδράσεις ) στον 7ο οίκο (άλλοι) ενεργοποιώντας την γενέθλια αντίθεση Κρόνου (διαχρονικές και ιστορικές θέσεις) με τον Ουρανό (ξαφνικά και κινηματογραφικά προσβάλλονται) πιστοποιώντας ότι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του ξεκίνησε με ιστορικό ατόπημα εναντίων των Ελλήνων.

*O Russell Crowe έχει γεννηθεί στις 7 Απριλίου 1964

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved