Αστρολογική επικαιρότητα 16/1: Νέο «όχι» του Σαμαρά σε debate με τον Τσίπρα

Η άρνηση του Σαμαρά για debate με τον Τσίπρα παρά την εισήγηση των συνεργατών του και οι δηλώσεις του Τατσόπουλου για τον Λαζόπουλο

Αστρολογική επικαιρότητα 16/1: Νέο «όχι» του Σαμαρά σε debate με τον Τσίπρα

Ο Σαμαράς συνεχίζει να αρνείται το debate

Και όμως δεν θα το κάνει! Έντονη φημολογία υπήρξε τις τελευταίες μέρες στο παρασκήνιο ότι η πολυθρύλητη τηλεμαχία του Αντώνη Σαμαρά με τον Αλέξη Τσίπρα, αυτή τη φορά μπορεί να πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε ευρεία σύσκεψη στην οποία υπήρξε εισήγηση στον πρωθυπουργό να δεχτεί την πρόσκληση και να συμμετέχει την ερχόμενη εβδομάδα σε πολιτικό διάλογο με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα. Αν και λέγεται ότι οι εισηγήσεις των συνεργατών του είναι να συμμετέχει προκειμένου να κλείσει την ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ εντούτοις, μέχρι στιγμής, ο πρωθυπουργός αρνείται. Αλήθεια όμως γιατί δεν πάει σε τηλεμαχία με τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της ΝΔ; Ο Αντώνης Σαμαράς στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη έχει στην ακμή του 3ου οίκου (επικοινωνία) την Αφροδίτη (αποδοχή) στο ζώδιο του Καρκίνου (πατρίδα) και στην παρούσα φάση αυτή δέχεται δυσαρμονικές όψεις τόσο από τον διελαύνοντα Πλούτωνα (φόβος) και τον διελαύνοντα Ουρανό (απρόσμενες καταστάσεις) που δείχνει ότι δεν νοιώθει άνετα σε ένα «απροστάτευτο» περιβάλλον επικοινωνίας (ακμή 3ου οίκου στο ζώδιο του Καρκίνου).

*Ο Αντώνης Σαμαράς έχει γεννηθεί στις 23 Μαΐου 1951

Τατσόπουλος: Ο προπαγανδιστής Λαζόπουλος «θα πεθάνει»

Η «προφητεία» του Π. Τατσόπουλου! Σε δηλώσεις του την Πέμπτη ο υποψήφιος βουλευτής με το «Ποτάμι» Πέτρος Τατσόπουλος χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για το Λάκη Λαζόπουλο. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Έχει μια ειδοποιό διαφορά και αντίφαση, με την οποία δεν έχει συμφιλιωθεί ο Λαζόπουλος και αυτό αντικατοπτρίζεται στη δουλειά του. Έχει τη θεμελιώδη αντίφαση ανάμεσα στον ιδιωτικό και το δημόσιο. Όταν κάνεις μια ιδιωτική ζωή, με συγκεκριμένο γκρουπ ανθρώπων, είναι οι πλούσιοι σαν κι εσένα. Τους κάνεις αβάντες, τους γλύφεις, είσαι ένας βολικός, με όσο καλό πρόσημο μπορείς να δώσεις, γελωτοποιός της αυλής. Καλός και διασκεδαστικός, διότι είναι και καλός άνθρωπος ο Λάκης. Όμως, το ακροατήριό σου είναι στους αντίποδες. Διαλέγεις ως target group του δημόσιου Λαζόπουλου, σε αντίθεση με τον ιδιωτικό, ανθρώπους εξαντλημένους από την κρίση, δείχνεις στις εκπομπές σου πώς περνάνε και είναι πάρα πολύ δύσκολα αυτά». Μάλιστα πρόσθεσε ότι: «Όσο περνάει λοιπόν ο καιρός, βλέπω να υποχωρεί ο ιδιωτικός Λαζόπουλος, ο ηθοποιός, και μπαίνει στο προσκήνιο ο δημόσιος, ο προπαγανδιστής. Η προπαγάνδα ποτέ δεν είχε καλές σχέσεις με τη σάτιρα. Ο προπαγανδιστής θα πεθάνει και μάλιστα πάρα πολύ σύντομα και καλό είναι ο Λαζόπουλος να το καταλάβει και να το σταματήσει, διότι μόνο κακό κάνει στον εαυτό του». Η δήλωση αυτή έγινε με τον διελαύνοντα Άρη (επίθεση) στο ζώδιο των Ιχθύων (σύγχυση, υποκειμενικότητα) σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (καταστολή) στο ζώδιο του Τοξότη (πληθωρικά και απερίσκεπτα). «Προφητεία» ή ενδόμυχος πόθος; Ο χρόνος και ο Κρόνος... θα το δείξει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved