Αστρολογική επικαιρότητα 9/1: Τι ζήτησε ο Τσίπρας μέσα από την συνέντευξή του στο Channel 4

Τι ζήτησε ο Τσίπρας μέσα από την συνέντευξή στο Βρετανικό Channel 4 και η αστρολογική επιβεβαίωση για την βλάβη στον υποσταθμό της ΔΕΗ στην Τήνο

Αστρολογική επικαιρότητα 9/1: Τι ζήτησε ο Τσίπρας μέσα από την συνέντευξή του στο Channel 4

Τσίπρας: Θέλω και κούρεμα χρέους και πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία και τα μάρμαρα πίσω

Διαγραφή χρέους, μορατόριουμ στην αποπληρωμή του και ρήτρα ανάπτυξης ζητά από τους Ευρωπαίους ο Αλέξης Τσίπρας, όπως δήλωσε στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της προεκλογικής περιόδου, στο Βρετανικό Channel 4 και τον δημοσιογράφο Πολ Μέισον. «Αυτό που ζητάμε είναι μία ευρωπαϊκή διάσκεψη για να αντιμετωπιστεί το ευρωπαϊκό πρόβλημα χρέους συνολικά. Δεν μπορεί να υπάρξει λύση χωρίς διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους, μορατόριουμ στις αποπληρωμές και ρήτρα ανάπτυξης», είπε ο κ. Τσίπρας. Χαρακτήρισε δε το κόμμα του «ξυπνητήρι που θα βγάλει τους ηγέτες της Ε.Ε. από τον λήθαργο». Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές ότι η Ελλάδα μπορεί να εξωθηθεί εκτός ευρωζώνης, ο κ. Τσίπρας είπε ότι στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ δε ζητά να δανειστεί εκ νέου. «Δεν έχουμε πρόθεση να ζητήσουμε νέο δανεισμό για να αποπληρώσουμε παλαιά δάνεια. Ασφαλώς θα διαπραγματευτούμε με όλους τους εταίρους μας ώστε να αντιμετωπίσουμε μαζί το κοινό ευρωπαϊκό πρόβλημα του μη βιώσιμου ελληνικού χρέους», σημείωσε, για να προσθέσει πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί το 1953 με τη διαγραφή του γερμανικού χρέους. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η δήλωση - φωτιά που έκανε που είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως «Θα απαιτήσουμε απομείωση του χρέους και τα χρήματα που μας χρωστά η Γερμανία από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, συμπεριλαμβανομένων των επανορθώσεων, αλλά θέλουμε επίσης τα Μάρμαρα, τα οποία δεν ανήκουν σε εμάς, αλλά σε όλους και τα οποία πρέπει να επιστρέψουν στο σπίτι τους». Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει από διέλευση στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τον Δία στον 4ο οίκο σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό στον 7ο οίκο (οι άλλοι, οι φανεροί εχθροί) που ευνοεί οι «άλλοι» να τον λάβουν σοβαρά υπόψη. Ίσως όμως χρειάζεται καλύτερο «σχεδιασμό» αφού έχει τον διελαύνοντα Ποσειδώνα σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα που βγάζει αναποδιές από υπερβολική σιγουριά.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος 28 Ιουλίου 1974

Αστρολογική επιβεβαίωση! Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Τήνος εξαιτίας προβλημάτων ηλεκτροδότησης

Τρία 24ωρα στο σκοτάδι! «Ζητήματα με ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και ηλεκτροδοτήσεις θα προκύψουν» γράφουμε στο άρθρο «Οι χρησμοί του Ιανουαρίου 2015 για την Ελλάδα» και η Τήνος σχεδόν τρεις μέρες έχει βυθιστεί στο σκοτάδι από βλάβη στον υποσταθμό της ΔΕΗ εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας. Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας η Τήνος κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Χθες το βράδυ, το αρματαγωγό ΣΑΜΟΣ, απέπλευσε με προορισμό την Τήνο για να φιλοξενήσει κατοίκους του νησιού που χρήζουν βοηθείας, μετά τη βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης ενώ στο νησί εστάλη και ελικόπτερο του Στρατού Ξηράς, για να μεταφέρει τεχνικούς για τον έλεγχο του δικτύου ηλεκτροδότησης. Το θετικό είναι ότι η βλάβη στον υποσταθμό της ΔΕΗ επιδιορθώθηκε και η ηλεκτροδότηση σταδιακά αποκαθίσταται.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved