Αστρολογική επικαιρότητα 27/12: Κατοχικό δάνειο και πολεμικές αποζημιώσεις ξανά στο προσκήνιο

Το χρέος των Γερμανών απέναντι στην Ελλάδα και το μήνυμα αγάπης του Πάπα Φραγκίσκου

Αστρολογική επικαιρότητα 27/12: Κατοχικό δάνειο και πολεμικές αποζημιώσεις ξανά στο προσκήνιο

Κάποιος να τα διεκδικήσει... και ας τον λένε Τσίπρα

Είναι πολλά τα λεφτά (Άνγκελα Μέρκελ)!

Εκτενή αναφορά στις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, κυρίως από το αναγκαστικό δάνειο αλλά και από τις πολεμικές αποζημιώσεις, για την επί 3,5 χρόνια ναζιστική κατοχή, κάνει η αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ» στη χριστουγεννιάτικη έκδοσή της, με αφορμή την επικείμενη κατάθεση της σχετικής εμπιστευτικής έκθεσης, από την ειδική ομάδα εργασίας στον υπουργό Οικονομικών. «Οι Γερμανοί στρατιώτες ήταν στην Ελλάδα από τον Απρίλιο του 1941 έως το Σεπτέμβριο του 1944 και πίσω τους δεν άφησαν τίποτε άλλο παρά καμένη γη και την μνήμη σε πείνα, σαδιστικές σφαγές και εκτοπίσεις, η προγιαγιά του σημερινού πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η συγγραφέας Πηνελόπη Δέλτα, αυτοκτόνησε την ημέρα κατά την οποία εισέβαλε στην Αθήνα η «Βέρμαχτ», σημειώνεται στο δημοσίευμα, με τίτλο «Η οργή της Αθήνας για το αναγκαστικό δάνειο με τα δεκαπέντε μηδενικά», στο οποίο φιλοξενείται συνομιλία με τον επικεφαλής της ομάδας εργασίας, Παναγιώτη Καρακούση. Ο ίδιος, που, όπως σημειώνει η εφημερίδα «με την ομάδα εργασίας επί δύο χρόνια ερεύνησαν και υπολόγισαν τι οφείλει η Γερμανία στους Έλληνες μέχρι σήμερα», εκφράζει θλίψη βλέποντας, όπως λέει, μερικούς στη Γερμανία και αλλού να αμφισβητούν το προφανές, δηλαδή τις ζημίες που υπέστη η Ελλάδα, καθώς αρκεί και μόνον να αναλογιστεί κανείς ότι η Ελλάδα είχε τις μεγαλύτερες απώλειες, με το 19% του πληθυσμού της εκείνη την εποχή, δηλαδή 1,4 εκατομμύρια Έλληνες, να έχουν πεθάνει ή τραυματιστεί. Ο Πρόεδρος της Γερμανίας Γιοαχίμ Γάουκ είχε δηλώσει «η νομική οδός για αυτό έχει κλείσει».

Το ποσό που έχει υπολογισθεί πως μας χρωστούν ανέρχεται στο 1.5 τρις €. Ο Ουρανός από διέλευση μέσα από τον Κριό θα έρθει να σχηματίσει, στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Μεταπολίτευσης, όψη τρίγωνου με τον Βόρειο δεσμό και λόγω του ότι ο Ουρανός είναι του 8ου οίκου (οικονομικά μέσω των άλλων, δάνεια, αποζημιώσεις) η χώρα θα διεκδικήσει χρήματα από την Γερμανία.

*Η ανάλυση έγινε με βάση τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας (Μεταπολίτευση) 24 Ιουλίου 1974

Πάπας Φραγκίσκος: Επιστρέψτε στον δρόμο του Θεού!

Ο Θεός είναι το Φως και η λύτρωση!

Έκκληση στους πιστούς να επιτρέψουν στον Θεό να μπει στη ζωή τους στον αγώνα κατά του σκοταδιού και της διαφθοράς απηύθυνε ο Πάπας Φραγκίσκος. Ο Αργεντίνος Πάπας, φορώντας λευκά άμφια είπε ότι τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος όπου πρέπει να θυμόμαστε το μήνυμα του Θεού «η ειρήνη είναι ισχυρότερη από το σκοτάδι και τη διαφθορά». «Το ερώτημα που τέθηκε σε εμάς από την παρουσία του βρέφους είναι "Επιτρέπω στο Θεό να με αγαπήσει";» είπε. «Έχουμε το θάρρος να καλωσορίσουμε με τρυφερότητα τις δυσκολίες και τα προβλήματα των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά μας; Πόσο πολύ ο κόσμος χρειάζεται τρυφερότητα στις ημέρες μας». Ο Πάπας Φραγκίσκος θα απευθύνει την δεύτερη χριστουγεννιάτικη ομιλία του «Urbi et Orbi» στους χιλιάδες πιστούς που αναμένεται να συγκεντρωθούν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, αλλά και στους πιστούς όλου του κόσμου. Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας έχει τον διελαύνοντα Πλούτωνα να βρίσκεται σε όψη τρίγωνου με τον γενέθλιο Ερμή και όψη που τον βοηθά νοητικά να εμβαθύνει και να δηλώνει πράγματα που αγγίζουν τους άλλους.

*Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι γεννημένος στις 17 Δεκεμβρίου 1936

Πηγή photo: Newsbomb.gr

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved