Αστρολογική επικαιρότητα, 20/12: Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης

Η Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης και το νέο e mail της Sony Pictures που διέρρευσε και αφορά στον «μαύρο» Ντένζελ Ουάσιγκτον

Αστρολογική επικαιρότητα, 20/12: Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης

Όλοι μαζί μπορούμε πολλά! Έχει καθιερωθεί στις 20 Δεκεμβρίου να γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης, με τον ΟΗΕ να ορίζει από το 2005 την αλληλεγγύη ως μια καθολική και πρωταρχική αξία για τις ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ των χωρών. Σκοπός της ημέρας είναι να μας θυμίσει τη σημασία της αλληλεγγύης, τόσο στο εσωτερικό της χώρας μας, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, σε περιπτώσεις που πρέπει να συμπαρασταθούμε, με όποιο τρόπο μπορούμε. Η φτώχεια, η εξαθλίωση, οι φυσικές καταστροφές είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που ζητούν τη βοήθειά μας, όποια κι αν είναι αυτή. Σε μια εποχή που αυξάνεται ο ατομικισμός, είναι καλό να θυμόμαστε και το κοινό καλό πού και πού. Η προσπάθεια αυτή αποσκοπεί στην ενίσχυση του Παγκοσμίου Ταμείου αλληλεγγύης που ιδρύθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2002 και στοχεύει στην εξάλειψη της φτώχειας στις αναπτυσσόμενες χώρες, μέσω αναπτυξιακών προγραμμάτων. Στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη του Παγκοσμίου Ταμείου Αλληλεγγύης βλέπουμε την Σελήνη (η ψυχή μα και ο αποδέκτης) στο ζώδιο του Καρκίνου (πατρίδα, σπίτι, οικογένεια, συμπόνια) σε όψη τριγώνου με τον Άρη (αποτελεσματικότητα) και την Αφροδίτη (συμπαράσταση) δείχνοντας ότι αρκετές φορές βρίσκει θετική ανταπόκριση.

*Η Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης θεσπίστηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2002

Χάκινγκ- υποκλοπή «καίει» την Sony Pictures: Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον δεν πρέπει να παίξει επειδή είναι... μαύρος.

Και μετά θα μιλήσουν κατά του ρατσισμού! Οι «χάκερς» ξανακτύπησαν και έτσι «διέρρευσε» μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Sony Pictures που προκαλεί ακόμα περισσότερα σχόλια. Στο συγκεκριμένο email, ένας παραγωγός του οποίου το όνομα δεν διέρρευσε, γράφει στον πρόεδρο της Sony Pictures, Μάικλ Λίντον πως ο βραβευμένος με Όσκαρ Ντένζελ Ουάσινγκτον δεν πρέπει να συμμετέχει σε ταινίες με διεθνές ενδιαφέρον «διότι είναι μαύρος». Και συνεχίζει να γράφει «Δεν λέω ότι η ταινία δεν έπρεπε να είχε γυριστεί ή ότι δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν αφροαμερικανοί ηθοποιοί. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ντένζελ Γουάσινγκτον είναι ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του», ενώ προσθέτει «Στο εσωτερικό, ο ηθοποιός τα πάει καλά, αλλά έξω δεν έχει επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια». Η ανταλλαγή των e mail μεταξύ του παραγωγού και του Μάικλ Λίντον έγινε μετά την πρεμιέρα του φιλμ «The Equalizer», στην οποία πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός. Ο διάσημος ηθοποιός και κάτοχος Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου έχει στην παρούσα φάση στον αστρολογικό του χάρτη τον διελαύνοντα Κρόνο (προκαταλήψεις) στο ζώδιο του Σκορπιού (βαθιές και κρυφές, με φανατισμό ) σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα (προσβολή) στο ζώδιο του Λέοντα (περηφάνιας).

*Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 1954

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved